2011. július 1., péntek

Dia titka

Didó volt a háziasszonya az sb.hu "vázlatterv" nevű kihívásának, ami tegnap éjfélre ért véget. Ez egy vaklift volt, a galériája egészen ma reggelig titkos volt, még a saját oldalunkat sem lehetett látni.
Didó stílusában egy fehér hátteres minimált kellett alkotni, mégpedig egy kis írásos segítség alapján. Mutatom az enyémet,  és remélem nem bánja Dia, ha összehasonlítási alapként odateszem mellé az övét is :) A galéria tömve van szebbnél szebb alkotásokkal, érdemes megnézni!

Ez itt fenn Diáé, és most jöjjön az enyém:

(Ps free ecsetek, Mörjike pillangó_ DHD insd collab, Didó_ sb.hu_INSD collab, Dido_Kite freebie, papírok, DHD Karen funk for boys, és még valamelyik készlet , masni (RS add on) és papírcetli (insd collab)Janka, virág és firka:Amy Hutchinson: take me home freebie, tűzőkapocs Altalena_sb.hu_insd collab
Képek: férj és én az esküvő előtti fotózáson, képeket készítette: Ruff István
 
 
Nagyon élveztem csinálni az oldalt, de olyan volt mint egy edzés: szenvedtem, izzadtam, mindenhol fájt, és közben arra gondoltam, hogy milyen klassz érzés lesz, ha vége lesz, milyen szép lesz az eredmény :)  Köszi Dia!

5 megjegyzés:

evadraga írta...

Ó, Timi gyönyörű lett a tiéd!!! Finom, légies, ahogy a hozzávaló sablonok megkívánták :D
Olyan bájos az ecsetkezelésed, finom kis színek....és azok a bizonyos csodaszép fotók Rólatok! Nagyon szeretem amit csináltál!! :)

Era85 írta...

Gyönyörű lett! Nagyon tetszik! Hihetetlen, hogy szinte mindenkié ugyanaz, de mégis teljesen más!!! Fantasztikusan jó ötlet volt Didótól! :)))

kreatívhit írta...

Tetszik.Egyedi mutatós érdekes.

evadraga írta...

Csillagom-bogaram, ezt a két fotót dobd már át nekem léccilécci e-mailban. :) Nem mondom meg, hogy miért!!! :*

Margó írta...

Gyönyörűűűűűűűűűűű, finom, csodálatos, ahogy a fotókat és a színeket rendezted! Nagyon szép!