2011. július 31., vasárnap

27-30/52 és JÁTÉK!

Megint kissé elmaradtam a már kicsit sem inspiráló oscraps-es csodaizével, de én akkor is!!! (és ezt biza azért írom már le vagy negyedszer, hogy magamban tartsam a lelket!) Szeritnem a végén kitüntetést fogok kapni, hogy kibírtam. De ha már belekezdtem....én megcsinálom! Igaz az inspirációnak halvány szikráját nem érzem a "készletek" láttán, szóval erőlködöm. Most ezek születtek:

27


28


29


30



Most nem részletezem őket....
Na jó, egyet mégis: 29, a téma a KARMA. Na, aki erre nekem összedob egy klassz oldalt, saját fotóval, annak csinálok egy RAK-ot nagyon szívesen!!!!! Komolyan! És akkor legyen ez egy játék itt és most meghirdetve! Karmás oldalért RAKot adok! Határidő: aug.3. este 8 óra (mert utána nemsoká elutazom, és még előtte megcsinálnám az ajándékoldalt.) Ide kérem a linkeket megjegyzésbe, és sorsolni Random barátunk fog. Csábító az ajánlat? Nekem egyetlen dolog jutott eszembe a karmáról: a my name is Earl sorozat, ahol Earl úgy érzi, utolérte a karma, ír egy listát, kit mivel bántott meg, és elkezdi jóvátenni egykori hibáit, hogy a "karmát" megbékítse, s legyen neki megint jó s szép élete. Én bírtam a sorozatot, bár eléggé bárgyú...Na ehhez a deviantartról töltöttem le két képet (eredeti rajzok by "Kenpudiosaki" and "kenmeyerjr"), ezeket használtam fel az oldalamhoz.

Egyedül az utolsó oldalam esetében használtam fel Rainbow készletét a Moments to remembert, illetve Krisssz fotóöregítő overlay-ét pluszban. Nagyító saját, toll és tinta a deviantartról. (sztori a cewés galériámban) A többi mind 52-es cucc.

3 megjegyzés:

Margó írta...

Csodállak a kitartásodért is!!! Elszégyelltem magam, úgyhogy elhatároztam a héten behozom azt a kb. 10 oldalra való lemaradásomat! Nyaralásod után ellenőrizheted:-)))Az oldalaid meg tetszenek, a "közelvámpírosfogésvérnélkül" különösen! ... és még ezek után a férjed igen-t mondott:-))
A karmással én most nem tudok mit kezdeni, de remélem lesznek olyanok, akik igen:-)

Secima írta...

A karmával most én sem igen tudok mit kezdeni. Ha esetleg mégis, akkor jövök.
A kitartásod pedig tényleg csodálatra méltó, ahogy az oldalaid is. :)

Era85 írta...

Hű, de ügyes vagy, te csaj! Kitartás!!!!