2011. június 2., csütörtök

Disco-láz

Hát, ismét egy "humorosabb" oldallal jöttem a cewére, ahol folytatódik a csinálj-másmilyet-mint-amit-szoktál kihívás. Nem lesz a kedvencem a fantázia, többek közt, mert nem érzem magaménak és nem is vagyok jó benne. Meg azért is, mert scrappelni az élménymegőrzés miatt szeretek, a fantáziaképek pedig lehetnek gyönyörűek, de nem őriznek általában valódi pillanatokat.
AZ ilyen és ehhez hasonló számítógéppel készült figurák meg olyan szinten viszolygatnak, hogy jujj! Tisztelem, akik tudnak ilyeneket készíteni, de nekem élettelenek, műviek. Tehát valószínűleg ehhez hasonlókkal nem fogtok többé találkozni az oldalaimon :)
Most ez esett ki a kezeim közül :)

 Saskia_discofever, Bóbita_ that's me, Cajoline, Cali, Friendlyscrap


Tervezem, hogy jövök még egy nagyon pakolóssal, mert az sem igazán az én stílusom, de még mind közül talán az áll hozzám a legközelebb.

5 megjegyzés:

krisssz írta...

Na jó, de a szép fantasy oldalak nem feltétlen ilyen műcicákat tartalmaznak:))Nekem sem a stíusom, bár egy kicsit meginogtam Lili csillogó szeme láttán:)) És persze megjelent azonnal Blanka is, hogy ő is kér hasonlót:) Azt hiszem, nem úszom meg:)

Margó írta...

Lám-lám, így mulat egy "magyar úr"! Van hangulat!!!
Nekem a Kristy féle fantasyk tetszenek. ... és ha Szr.Judité is az, akkor rajongok a fantasyért:-))) ... és Hékásnál csodálom azokat az oldalakat, amelyek esztétikailag nálam művésziek, de én az igazi értelemben vett scrapbook pártján állok. Legalábbis én ezért tanulom:-))- Egyébként így vagyok a kis- és nagypakolóssal is! Esztétikailag gyönyörűek, de csak akkor érint meg igazán, ha el is mond nekem valamit a szépségen kívül. - Húha, szavad nem lehet Gólyácska, rengeteget írtam.:-)

Era85 írta...

Rátapintottál a lényegre! Én ezért ódzkodom - igaz már nem annyira - a digitől!!! Bár tényleg szép alkotások, de nincs mögöttes tartalom! Margó véleményét osztom én is! A scrap miatt készítek digiket!

Amúgy az oldalad szenzációsan néz ki! Teljesen átjön rajta a disco láz!!! :)))

Toni írta...

Hát a plasztik-lányok nekem sem lesznek a kedvenceim, de a kölök zseniálisan nyomja az asztal tetején! Szupi oldal, szupi hangulat!

treza írta...

Fiad igazi magyaros mulatozása mellett szinte észre se venni ezeket a mű-bigéket :) És csak lett ebből a fantasy-oldalból is élménymegőrzés ;)