2011. május 14., szombat

Szerintetek... (OKC, kihívás, blogjáték, stb.)

...visszakapom valaha azt a két bejegyzésemet, ami az elmúlt napon szublimált a blogomról????
Mert roppantul frusztrál....

Amit most hoztam, az egyszerre több dolog is.
Na jó, először mesélek magamról, akit ez nem érdekel, ezt a bekezdést sűrűn ugorja át :)
Szóval túlestünk az első "idegenekkel", anyától és apától távol töltött éjszakánkon. Olivér kétnapos kiránduláson volt a csoportjával, Pázmándon. Az óvónénik már 14 éve viszik mindig ugyanoda a csoportjukat, úgyhogy jó kis bejáratott hely ez. Lovas kocsiztak, kenyérlángost sütöttek kemencében és agyagoztak, és játszottak sokat és busszal-vonattal utaztak, szóval tele vannak élménnyel....Olivérből eddig harapófogóval lehetett kihúzni néhány szót, minden info az óvónéniktől van, akiket én vittem haza az állomásról. Képek is lesznek, juhéjjj! Asszem nem fogom kibírni hétfőig, átmegyek a képekért a kolléganőmhöz, úgyis megkért, hogy írjam ki cd-re :)))
Na, szóval azért volt egy kis izgalom, mert 7.45-kor indult ki a vonat a Déliből, és 10-kor már csörgött is a telefonom, kijelzőn az óvónéni nevével...azt hittem, menten szívrohamot kapok! De szerencsére csak a gyerek hátizsákját nem találták (ekkor jött a következő szívrohamom, mert benne volt a SZENT ÁLLAT, ami nélkül nem élet az élet), de végül is az is meglett. Tegnap meg iszonyatos dugóban ücsörögve dühöngtem, hogy nem fogok kiérni az állomásra, erre kiderült, hogy nem érték el a tervezett vonatot, így még egy órát cseveghettünk a szülőtársakkal a pályaudvaron.
Nos, ennyit rólam...ez volt a heti izgalom.


És most...szeretném bemutatni Rainbow Kata új készletét a Moments to remember-t, mely kapható a 2littlepixel boltjában tegnap óta.


Volt szerencsém a készlettel résztvenni OKC-n, és ezt az oldalt készítettem vele. Jó kis mozgalmas, mindenféle tekintetben jól használható elemek vannak a kitben, és szépek a papírjai is.


A lufik nem a készlet darabjai, fotóból vágtam, színeztem, stb.
Köszi Kata a lehetőséget!

A másik, amivel tegnap készültem el, megint egy jelnyelves oldal, na nem mintha minden héten csinálnék róla, de azért már néhánynak a témája volt :) Sapimanó AAM3- kihívására készült, ahol úgy kellett elképzelni a story-t, mintha azzal kezdődne a mondat, hogy "Volt egyszer egy...", nekem meg ez jutott az eszembe...

felhasználtam: Altalena, Bóbita, Beszteri, cajoline elemeit

 
A középső kép egy régebbi jelnyelvről készült oldalam, a háttérbe pedig azt a cikket tettem, ami rólunk, a baba-mama jelelésről szólt, a Metropol családi magazinjában jelent meg. Úgy tűnik ettől a türkiztől most nem tudok szabadulni :)))


Orsi blogjátéka is már megkezdődött volna gondolom, ha nincs ez a kis kellemetlenség a Bloggerrel.
Hozom az oldalt, amit az ő negyedik heti blogjátékra, az "1-2-3-4-5" játékára készítettem:

Papírok és papírvirágok: Bran's Brainiac Design, varrás, fehér virágok Rainbow design_daffodil,
 szalagok DC collab april, asszem a keret is onnan volt :)

Anyu és Oli egy szimpla hétvégi összejövésen.
Mi az 1-2-3-4-5? 1 keret, 2 szalag, 3 fotó, 4 papír, 5 virág. Ezeket kellett felhasználni az oldalhoz. Megtörtént. :) A többit részletet Orsi blogján megtudhatjátok.


Na, most így korán reggelre ennyi :)

2 megjegyzés:

beedee írta...

Nem tudom, mi van a bloggerel mostanában... Félelem amit művel... Nem is nagyon mertem post-olni... :((
Hozzászólásaim tűntek el :(( barátok, ismerősök blogjairól :( vagy nem is engedett hozzászólni (pl. Jumánál)
A jelnyelves oldalaidat nagggyon szeretem, valamikor nagy álmom volt megtanulni. Osli játékéra készült is tetszik, de a kedvencem mégis az OKC-s lett!!

Minyu írta...

Nálam is eltűnt egy bejegyzés... Volt valami gondjuk,mert tegnap délelőtt be se tudtam lépni.
Az OKC-s tényleg szuperséges lett!