2011. május 1., vasárnap

Cewe videoscrap

Nos,este fél 11-kor kerültem ma először a gép elé, ilyen is ritkán fordul elő velem :) Akkor kaptam, észbe, hogy jaj, ma videoscrap van a cewén, amire eddig még az első kivételével mindig jöttem...Persze videos-űrcuccok nélkül, fórumozva. Gondoltam, bekukkolok, nehéz e a feladat és tesztelem magam, mit bírok fél óra alatt összehozni. Szerencsére a feladat nem volt túl bonyolult:

  1. wordart
  2. hullám
  3. fekete-fehér fotó
  4. kör
  5. barna/drapp
  6. virág

Ezt csináltam:

Hozzávalók: Sue Cummings papírok, saját wa, benne Altalena TFON alphájával, J.Baechtold_rózsaszín papír


Mivel Apu fotós, és régebben még benne is dolgozott a szakmájában biza, így nagyon sok számomra kedves fotó van a gyermekkoromból, ami nem csupán szép, de még gyönyörű is.:) Mivel Apu a Honvéd SE-nek volt az egyik sportfotósa, gyakran elkísértük meccsekre is, előtte-utána valami programmal :)
Ez a kép a "giliszkás"-sorozat egyike...giliszka=giliszta, itt épp a piszkos kezemmel dicsekedtem Anyunak, mondván giliszkás lett, mert előtte egy földigilisztát adjusztáltam a földben. Hozzá kell tenni, hogy mindig is utáltam, hogy piszkos a kezem, úgyhogy ezek a képek amolyan "felírjuk a kéménybe korommal" jelleggel készültek :)

1 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Na jó van máááá:
1. mert fél óra alatt képes voltál egy ilyen remek oldalt tele ötlettel készíteni. Hogy a piklibe csinálod?
2. mert apud fotós (volt) így hátszéllel születtél erre a remek időtöltésre mint scrap. :)
(élménybeszámolót remélem írsz a majálisozásról!)