2011. május 10., kedd

Amire most büszke vagyok :)

Napok óta rágtam magam a Didó féle TITOK kihíváson. Főként, amint láttam a többiek által elkészített vakliftet, mert egyszerűen nagyon, de nagyon tetszettek a képek. Mivel Didó finom kis stílusa nagyon messze áll az enyémtől, csak csodálni merem, liftelni nem igen volt bátorságom. Aztán azt gondoltam, belevágok, mi bajom lehet. És megszületett ez:

A képhez felhasználtam: Didó, Beszteri, Catherine design, Bettieescrap, Sabee, DTimy dolgaiból. Nagy hálával és köszönettel.


Anyák napján készítette a fotókat rólunk Anyukámmal a kisfiam, úgyhogy jelentősen kellett rajtuk minőségi turbósítást végezni :)
És most nagyon elégedett vagyok magammal, mert az már millió százalék, hogy közel sem fog hasonlítani Didó képéhez a legjobban, de teljesen feldobott az alkotás, és nagyon tetszik, ami elkészült.
(Kellett volna még az instrukciók szerint csodabigyókat aggatni a jobb oldalra, de nekem már sok lett volna úgy, így aztán itt hagytam abba a képet.

És most futás dolgozni!
Mindenkinek csodás szép napot!!!!

10 megjegyzés:

Minyu írta...

Szerintem így is csúcs lett!!!!

Margó írta...

Többször is szuper vagy Gólyácska!! Először is azért, mert Te már a "napok óta tervezgetem"--en túl vagy és készítettél egy szép-gyönyörű oldalt!! ... és egyetértek, nem kell magunkat megerőszakolni, ott kell abbahagyni, ahol mi érezzük, mert akkor marad a miénk az alkotás:-))
A másik: ügyes vagy, hogy már kezded kinevelni a saját családbeli fotósodat!!! Le a kalappal! Nálam még nem mindig sikerül, hogy mindaz-mindazok benne legyenek a képben, amiket, akiket fotózok!!! De Ti benne vagytok:-))) Gratulálok!!!

evadraga írta...

Ugye, hogy semmi bajod nem lett Timi! Bátran, ki kell próbálni a határokat, a stílusokat. És az annyira jó, hogy bele mertél vágni, látod hogy megy ez Neked is! És mindeközben született egy nagyon szép oldal!!!!! A fotók mesések, szépek, és aranyosak vagytok anyuddal! Persze, Olira én is így mosolyognék, amikor fotóz! :D

beedee írta...

Nekem nagyon-nagyon tetszik, hogy mindent kipróbálsz, mindenbe bátran belevágsz, és eközben csodás oldalak és élmények születnek!
Gratulálok a szuper fotóshoz is!

millu írta...

Büszke is lehetsz,nagyon szép lett.

Krisz írta...

Valóban szépséges oldal! érdemes néha kirándulni más stílusokba is. Látod az is megy!!! :)

kreatívhit írta...

Klassz lett.A fotó elbírt volna még egy kis fényt.
De gondolom már "futottál" a munkába.Ez aztán a példamutatás.Ha ez rendszeresé válik érdemes a munkaholizmus témájában egy két sort elolvasnod:)
Ritka és veszélyes egy szokás.

Gólya írta...

Te nem láttad az eredeti fotókat! Ez a maximum, amit ki bírtam hozni belőlük :)
Munkamánia és én naaaagggygyyyyyooon messze vagyunk egymástól. De a scrap miatt folyton elkések, így rendszerint futnom kell :)))

Osli írta...

csodaszép oldal lett! érdemes volt belevágnod!

Bettieescrap írta...

Büszke is lehetsz,annyira szép lett.♥