2011. április 21., csütörtök

Tazza di café _ OsDesign

Elébb erről regélek, mert el vagyok maradva a blogolással. Megjelent Orsi új készlete, a Tazza di Café. Csodaszép színei vannak, és nem csak kávés témájú képekhez lehet ám használni! :)



Mutatom az előkét: 20 papírt, és 40 elemet tartalmaz, és tényleg nagyon klasszak! Most féláron kapható a készlet  itt_Scrapdish és itt_Ivyscarp, sőt, Orsi egy játékot is hirdetett rá, ahogy egy kommentért és vagy némi megosztásért meg is nyerheted! Hajrá!

oldalam:

2 megjegyzés:

Rita(006) írta...

De jó ötlet ez az oldal! Nem semmi, hogy mennyi arcod van! Ja meg persze hajad! :)

Toni írta...

Kisszivárvány, mizu, mizu... Hyper lett a fodrászati tanácsadó magazinod, van egy, ami nálam a milyet ne válasszunk kategóriába esik :) (szeretlek, meg gyönyör vagy, de a szőke nem erősséged) vigaszként: nekem is megvolt a vörös, a szőke és a barna minden árnyalata! A legborzasztóbb az egyszeri fekete volt. Ha finom vagyok azt mondom nem állt jól, különösen azért, mert 40 kiló voltam vaságyastól :) Mivel bemosó volt, úgy döntöttem átfestem, jól sikerült: akkor kellett levágatnom a lapicka aljáig érő hajamat elég rövidre. Abból az időből nincsenek fotók rólam :)