2011. április 20., szerda

Csak röviden...

...mert eddig még senkinek nem sikerült kitalálnia, hogy melyik vagyok én :)))
Cewe 100. kihívására már kékítettem egy oldalt a keddi kis zenedés csapatommal. Aztán a kis kerek, piros-sárga kavicsok újra beindították a fantáziámat, ezúttal egy egészen más világba. Anyutól nemrég elhoztam a scannerét, és azzal boldogítom a volt fősulis baráti csapatot, hogy scannelem az aranyosabbnál aranyosabb, cikibbnél cikibb és réginél régebbi fotókat a közös bulikról, nyaralásokról.
Egy ilyen hosszú hétvégén Tahitótfalun voltunk az egyik srác telkén, ahol mintegy 20-25-en 3 perc alatt irtottuk ki a frissen telepített gyeptéglákat, és "hülyeruha-versenyt" is rendeztünk. Az alapötlet ugyan a 60-as, 70-es évek ruhái lettek volna, de mivel jópáran félreértették a témát, és jöttek skót, apáca, meninblack meg McHammer jelmezben, ezért átneveztük "hülyeruhaversenynek".
Okosan feltettem a kérdést, melyik lehetek én a képen, persze arról nem álmodtam, hogy Ti nem láttatok még engem soha feketén, vagy vörösen vagy szőkén, pedig ezek közül minden voltam :)
Itt épp feketén pózolok, a kép közepén, Anyu elképesztő fősulis-korabeli ruháiban, és Nagyikán napszemcsijében, mutatom magam, majd az oldalt :)

Sajnos a fotó elég rossz minőségű, mert már sötétedett, amikor készült, no meg jó messze is álltunk a géptől, hogy mindenki benne legyen, szóval már ez is fel lett javítva PS-pal, hogy láthatóak legyünk...

 én :)

Krisssz_glassfusion2, Krisssz_retropapírok

1 megjegyzés:

Sziszi írta...

Szuper retro oldal! Ötletes és csini ;-)