2011. március 19., szombat

Videoscrap video nélkül :) és egyéb osztanivalók

Tegnap egy egész jó játékban vettem részta Cewén, igaz csak részlegesen. Azért örültem a lehetőségnek, mert a videoscrappelő lányok feldobták a fórumra a feladatot, így aktív kép és hang kapcsolat nélkül is részt vehettünk a játékban.

Feladat:
Kép készítése az alábbi feltételekkel:
1. saját fotó
2. legyen blending
3. még valami tárgyfotó is legyen
4. textúra legyen vagy a fotón, vagy a hátteren
5. idézet legyen rajta
6. Cím is legyen
7. valami maszk
8. legyen rajta virág

Mikor elkezdtem, Férjecske még dolgát intézte, de aztán idejekorán hazajött, és csúnya szemekkel nézett, amikor azt mondtam, hogy hagyjon, most egy feladatban vagyok... Mivel még ezután is mormogott magában, gyorsan befejezettnek kellett nyilvánítanom a képet. Tárgyfotóként használtam a kalpagot, mert egyszerűen nem volt időm keresgélni...
Ilyen lett:


Aztán ma reggel még egy picit finomítottam rajta, nem sokat , csak azt az odahányt szívet rendeztem el tetszetősebbre. Meg egy kis kapcsot tettem még rá, meg egy varrást.

Felhasználtam saját háttér, rajta Sue Cummings háttér, Beszteri Wa, Gigi WA, 
Friendlyscrap kalap és szív, Minyu maszk, melltű_momentsintimes.
(kapocs Sue Cummings, varrás Pasko-színezve, méretezve


Megosztanivalók:


Az egyik és pillanatnyilag e téren a legfontosabb, Orsi meghívott a csapatába, amelynek nagyon örültem, úgyhogy hivatalosan is csapattag lettem az OsDesign-nál! :)
Örülééééés! :)

Kettő, csipkebokor vessző.
Három, két megosztanivalóm is van Rainbow Kata háza tájékáról.
Első, hogy Harmony névre hallgató új készlete megnyerhető egyetlen kommentért cserébe (de érdemes ám végignézni a CT munkákat is, mert gyönyörűek!!!) itt.
Második, hogy egy kis kihívást intézett az olvasóihoz egy szép template freebie-vel megfejelve, érdeklődők ide gyertek! Mindjárt megyek is és megdolgozom ezt a jó kis template-t. :)

Visszajöttem, kész az oldalam Kata free template-jével, és egyben a cewe 95-re is ment.
Itt is köszi a szuper ünnepi freebie-ket Kovaxkának, Rainbow Katának és Krisssznek!
Ildinek két papírja itt taccsra tett, annyira tetszik, Katánál a kis bigyulák tetszettek, Krisssznél pedig a nemzeti dalos papír (ami ez esetben nem kívánkozott az oldalra). Nálunk nem volt lovasbemutató, felvonulás, levonulás, egyszerűen elkiránduszoltunk Szentendrére (ahová gyakrabban is elmehetnénk, mert kb. 20 perc, mióta a Megyeri híd megone).

Íme:

Felhasználtam: Rainbow:template, hungary freebie, harmony stamp, Kovaxka 1848 freebie.

3 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Nagy gratuláció a CT tagsághoz!
Az oldalak csúcs jók, kalpagos és Szentendrés is! ez utóbbin Oli mosolya lehengerlő!

Osli írta...

Hehe, most nézem, te is Kata templétjével csináltad a Cewés kihívásra az oldalad, én meg a videoscrap-es oldalam csináltam utánad, mivel beneveztem én is a nő vagyok kihívásra :D Tényleg rokonlelkek vagyunk valahol. Örülök, hogy elfogadtad a tagságot nálam. :)

Kata írta...

Gratulálok én is a CT tagsághoz. Örülök, hogy részt vettél a játékomban, nagyon tetszik az oldalad. Köszönöm :)