2011. március 30., szerda

Tádámmmmm-újra: a MARADÉK

Na, megszületett az átszínezett verzió a maradékokból. Viccesen azt a nevet adtam neki, hogy MARADÉK :)
(mekkora humorom van ma, de mit csináljak, nem jó a kedvem, már tegnap elromlott, és várhatóan csak holnap délutánra jön vissza, hacsak nem lesz rosszabb...még az is előfordulhat;..... hosszú sztori és ennyire nem nyilvános...)
Na, itt egy kis előnézeti a MARADÉKról, ami egyszer már FLORCIé, aki 30.-ként csatlakozott a csapathoz, akik szeretnek engem olvasni :), másodsorban az kapja még, aki....részletek itt visszább.


Remélem tetszik, és lesztek még páran, akik "harcba szálltok" érte. Most mit tegyek, imádok játszani, és sorsolni is, mert szeretek Random baby-vel lenni...és mint láthatjátok, hálás természetű a kicsike :)
Oké, nem vagyok designer, meg valószínűleg nem is leszek az (pedig de jó lenne!), nyilvánvalóan hagy némi kívánnivalót maga után a kis készlet....még mindig nincsen semmilyen stílusom, és valszeg ez már így marad! Aktuális hangulatom és élményeim hol natúrra, hol harsányra késztetnek, hol dudlisra, hol fotós-körbevágósra, hol blendigelősre....de azért én élveztem ezt csinálni! :)
Elárulom azt is, hogy van benne két elem (a méhkaptár és a mézescsöbörke), amiket a Bababszótáram rajzocskái közül emeltem scrapbook-elem-magaslatba :)))
Most így 5 hónapnyi scrapbookozás után visszatekintek erre a kis könyvecskére, amit szintén szórakozásból gyártottam, és csak mosolygok magamban...mennyi melót beleöltem, és mostmár mennyivel szebben meg tudnám csinálni!!!
Na, ennyit mára rólam/belőlem, jó éjszakát Mindenkinek!!!

2 megjegyzés:

evadraga írta...

Mint kávéfüggő máris imádom a kis készletecskéd! Meg a csacsogásodat is! :))))

Toni írta...

Jója potyadék, akarom mondani maradék :)