2011. március 3., csütörtök

Röstellés-díjak-nyeremény-meglepetés-tali

Nagyon bocsi, kicsit elúsztam az áradattal....Visszatérnék oda, hogy ismét megkaptam
díjat  Jumától és Majától is. Annyira kedvesek vagytok, köszönöm Nektek itt is, hogy olvastok, és hogy kifejezitek tetszéseteket, hozzámszóltok.
Kizárt dolognak tartom, hogy most azon gondolkodjam, kinek adjam tovább.
Tegnap ugyanis becsípődött egy ideg a gerincemben, és elég merev vagyok, deréktól felfelé jobb, ha nem is mozdulok meg. Elképzelhetitek, milyen klassz volt ma így az oviban :). A gyerekek is biztos látták, érezték, hogy jobb, ha ma nem packáznak velem, sokat meséltünk és dramatizáltunk, erre még képes vagyok "begipszelve" is.
Visszatérve, jól megalapozottan szeretnék néhány blogot kiválasztani, és ahhoz sokat kellene olvasnom, gondolkodnom, hogy annak adjam, akinek még nem adtam, aki szívesen venné, aki megérdemli :))))
És most csak a legszükségesebbeket olvasom, írom el/meg.
Ezért röstellem, hogy eddig nem írtam a díjaimról és nem köszöntem meg kellőképpen azoknak, akiktől kaptam, és röstellem, hogy a vándorló díj egy kicsit most megáll miattam...


Képzeljétek, megint "nyertem"...az Oscraps-en Sue-tól, akinek részt vettem egy kihívásán, és a kalózos képem született Sue simplyquickje alapján...ez.
Aztán, mivel az O-n sosem várok üzit senkitől, véletlenül vettem észre, hogy küldött nekem Sue egy 5 dolcsis kupont...asszem egyébként mindenkinek, aki részt vett a kihíváson, ha jól értelmeztem, és egyvalaki kapott 10 dollárost, aki tényleg nyert :).
Most meg vagyok lőve, mert annyi cucca van Sue-nak, én meg már jócskán vettem is tőle, hogy gondolkodhatok erősen :)))), mit is szeretnék még, és mi az ami már megvan. (na jó, azért ez édes teher)...
tegnap már megkaptam az uramtól, hogy függő vagyok, és mostmár álljak fel a gép elől. Sajnos igaza van.... :)

Na, még egy ici-pici-kicsi titkot is meglebegtetek, én is CT-zni fogok, de a részletekről nem beszélek hétfő előtt :))))Izguljatok :)))

Utólagosan: Realizáltam, hogy megszaporodott az olvasótáborom a cewe-tali óta, és köszönöm Nektek, hogy olvastok, és itt vagytok, és szeretettel köszöntöm az új olvasóimat! :) Ezek szerint nem tettem Rátok túl rossz benyomást szombaton. :)))))

Szombat: oké, bevallom valami hasonlóan jóra számítottam, mert ennyi ember, aki már szinte napi szinten ismeri egymást a különböző blogokon és képeken keresztül, már nem is annyira ismeretlen egymásnak és nem is csalódhattunk volna túl nagyot :)
Valaki kinevetett, hogy azon "problémáztam", hogy mindenkit más méretben képzeltem el az avatárok és blogfotók, képbe-varázsolt fotók alapján. Nem volt ez olyan nagy trauma egyébként, csak megjegyeztem. Tonit alacsonynak, Ritát magasnak véltem, Florcit kimondottan kicsinek, Puzsit teljesen egészen másnak, Egyedül Krisssz és Margó nem okozott "csalódást" méretügyileg, őket pont ilyennek gondoltam :)))).
Aki ott volt, már mindenki írt egy nagy bejegyzést a blogján a találkáról, ígyhát én is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ott lehettem, és hogy szeretettel fogadtatok, a szervező brigádnak a szervezést, az ötletgazdáknak az ötletet, a jótevőnknek a fincsiségeket, kávét, Margónak, Secimának a kedves kis ajeszt, hogy mindenkire gondoltak, Kmonalinak a könnyesre nevettető sztorijait és az összes lánynak, asszonynak a rettenetesen jóízű beszélgetést!!!!!!


Miközben ezt a bejegyzést megírtam eszembe jutott három blog, amit szívesen díjaznék, és akkor most hadd soroljam fel őket!
Kreatívhit blogja sztem igazi csemege, mintegy összefésüli az érdekes kreatív találmányokat a saját munkáiról írt szösszeneteivel, és az hagyján, hogy férfiember és scrappel és blogol, de még ráadásul olyan extrákat hoz bemutatni, amelyek eddig még mindig tetszettek, igazi különlegességek! Érdemes mazsolázni nála!
SzrJudit blogja a The World in my scrap eyes egy hamisítatlan scrapper blog. Szeretek ott időzni, a képein ámuldozni (amilyeneket én sosem leszek képes) és olvasni a kis történeteit a családjáról, a zenéhez való vonzódásáról, és minden egyébről. Most némileg az is befolyásol, hogy a cewe találkozón kicsit alkalmunk nyílt cseverészni, és nagyon szimpatikus volt nekem, csakúgy az életben, ahogyan a blogján keresztül "megismerhettem" őt. Igaz, hogy neki sok-sok olvasója van már, de akkor is neki szeretném adni :)
És adnám még Beedee-nek, akire úgy látom igencsak érdemes lesz odafigyelni, mert roppant tehetséges, és arról nem is beszélve, hogy milyen cuki csajszi! Vannak neki free template-jei is a blogján! :)))
Kedves díjazottak, remélem örültök neki, és nem kívántok vele a hátatok közepére :)))))
Részleteket a díj mikéntjéről és hogyanjáról itt olvashattok.

Nos, mára ennyit :))))
Mindenkinek szép délutánt, és ne feledjétek, gyertek velem játszani!

6 megjegyzés:

krisssz írta...

És engem a 2 éves kori avatarom alapján gondoltál pont ilyennek?:)))) Egyébként én is így voltam több lánnyal is, hogy másnak képzeltem:) Persze jó volt ez így is:)

do írta...

Hát igen, én mint "új arc" pedig néztem ám a galériát eddig is, sőt régebben még játszottam, is, aztán jött az időhiány, és inkább háttérbe húzódtam. Szégyelltem is magam szombaton, de nem akaródzott kihagyni a bulit, inkább az alkotás rovására igyekszem aktívabb lenni.

kreatívhit írta...

Igazán kedves hogy rám is gondoltál.Hó közepén Merika is meglepett eme díjjal.Szóval nagyon köszönöm és a méltatást is.Judit és Beedee blogját magam is szeretem látogatni.

Florci írta...

Beedee télnyleg cuki. A becsípődést meg kenyegesd, fiatal vagy még az ilyesmihez! ;)

beedee írta...

Jajjj Gólya... irulok-pirulok :))) most komolyan!! Köszönöm szépen a díjat, remélem megérdemlem. Az azért nem szép Florci, hogy még Te is hozzájárulsz arcom pírjához... ejnye-bejnye! :))))
A másik két díjazottnak is gratulka, én is szeretem őket!

szrjudit írta...

Nagyon köszönöm, tőled különösen jól esik, tényleg, és én is örülök, hogy tudtunk kicsit beszélgetni, nagyon szimpatikus voltál, de tudtam is, hogy így lesz! Köszi, röstellem, hogy eddig még nem, de hamarosan a blogon is megköszönöm ám!