2011. március 5., szombat

Mára kettő

Szerintem nem kell magyarázzam, hogy a munka és a gyerek mellett hányadik helyre szorul vissza a háztartás, ami egyébként nem zavar, és a scrap, ami pedig nagyon zavar!!!
Osraps-es hetim is csak szombaton/vasárnap kékül el, de azért tartom magam ahhoz, hogy megszülessen időben.
E heti mini egyébként egészen klassz, jó kis wa-k vannak benne, mutizom:

Mint már többször említettem a kisebbik hugom és a fiam szerelmesek egymásba. Múltkor eldicskedett Szilu, hogy milyen jó fotót készített a mobiljával, a "takaró alatt bújócskázunk" játékukról. "Mid van? Ide nekem!!!"
Ez volt neki:

Bevallom, Beedee képe alapján kaptam ihletést az oldalamhoz, mind ami a papírhullámokat illeti, mind a tesóm és a fiam fotót :). Ezt a képet amúgy is nagyon, de nagyon oldalba akartam foglalni, mert nagyon szuper (kár, hogy a minősége nem tökéletes, de hát mire valók a fotóeffektek, ha nem arra, hogy szuperségeket alakítsunk a kissé homályos, kissé zöld, kissé kiégett, kissé füle-farka-sincsen fotóinkból??? :))
Szóval erre használtam fel a 9/52-t- ami ezúttal Sue által született.


week 9 in 52Inspiration/2011 by Sue Cummings

És a másik oldalam Osli 3. heti készletéből született. Bevallom férfiasan, hogy a múlt heti romance készlet színeitől egy kicsit ráz a hideg, de erről nem Osli tehet, hanem aki kitalálta nekik, hogy ezek egymáshoz szuperül illő, és ráadásul abszolute romance-os színek...grrrr.remélem az illető az összes készlettel lenyom egy oldalt, és utána szentül megfogadja, nem akar ennyire kics.....i többé szegény designerekkel. Nem is tudtam a minivel mit kezdeni, bár gondolatban volt egy képem, lehet, hogy utólag megbírkózom vele. Ebben a pillanatban Osli fölényesen vezeti az eheti szavazást, szavazzatok rá itt, ha még nem tettétek.
No, itt az eheti, ez színeiben, formáiban és témáiban is remek, ami engem illet, akár magamra is húzhatnám (könyv, KÁVÉ, fényképező- bár egyelőre még csak kis szappantartóféle :))))



Elkértem Katyustól a kész illusztrációkat blogra tölthető formátumban, el is küldte nekem, így most megnézhetitek nagy(ob)ban, mely képünket is állították ki az Aranyvackoron. Ő az:

Kovács Katyus illusztrációja "A (valaha volt) barna kis kredenc" c. mesémhez.

Olyan szép, nem igaz???L.O.V.E.
(Katyusnak egyébként áprilisban jelenik meg a mesekönyve A kék bolygó története címmel- ő illusztrálta, alig várom, hogy a kezemben legyen! )
És hogy hogyan jön ez össze Osli készletével? Hát úgy, hogy a jeles alkalomról készítettem egy kis összefoglalót vele.

7 megjegyzés:

Margó írta...

Húúúúúúúúúúú, mindkét oldalad nagyon tetszik! az elsőnél szuper ötlet volt Beedee inspirációját befogadni, szuper lett az oldal, tökéletes, amit a fotókkal manipuláltál!
a második oldalad is tartalmilag és képileg is szuper! No, az az illusztráció tényleg fergeteges! Várom a közös könyveteket!!!

Fogadjunk, hogy nem találod ki, hogy ki van az Osli 3. készletéből készült fotón!!!!! Ő a keresztfiam, Blanka apukája, olyan 26-27 évvel ezelőtt!!!!!:-)))))))

Krisz írta...

Gyönyörűséges az illusztráció! Szuper lett mindkét oldal! :) A hullámok meg egyszerűen kápráztosak! :)

beedee írta...

Hol is kezdjem... Örülök, hogy megihlettelek, nagyon szuperséges lett!!! Jó a fotómanipuláció, ha nem mutattad volna meg az eredeti képet, azt hinném, hogy a képzaj teljesen szándékos! Ami a mesekönyv illusztrációt illeti, ájulat! (Már alig várom, hogy olvashassam/láthassam a Bátor fekete lakkcipő c. még meg sem született mesét!)
Osli készletével készült oldal is tuti munka! A tesómmal kapcsolatban megkereslek priviben, és nem haragszom :)

Gólya írta...

Bee, honnan gondolod, hogy még nincsen megírva???? :)))
Juma, na, nem rá tippeltem, hanem Blankára, de így legalább bizonyítva van az apa személye, mert nagyon hasonlít a kicsi keresztfiadra :)

kreatívhit írta...

Nagyon szuperek.

treza írta...

heti visszaolvasásban vagyok...csak kapkodom a fejem :)
Gratula a CT-tagsághoz, és most erősen fúrja az oldalam a kíváncsiság...
Mindkét oldalad szuperség lett! Az Aranyvackorosat külön is imádom!
Sue-s kuponhoz is gratula!

Toni írta...

Toppon vagy bébi, ennél már csak a terem búrája van feljebb! Imádom, amiket gyártasz!