2011. március 25., péntek

Hű, mennyi dolog!.... :)

Kezdetnek rögtön szeretnék eleget tenni egy kedves kötelességemnek és bemutatni Nektek (tádádádáááám!) Bettieescrap legújabb készletét, ami ma került a boltba, a neve Chirping, ami már magában is tök cuki. :)


11 papírt, 55 elemet és 5 wa-t tartalmaz, a QP-k külön kaphatók, egyelőre a készlet és a qp csomag is akciós!
Kapható itt.
Az oldalam:


Aztán...még jó, hogy Treza szólt, mert nem is vettem észre, de nyertem Ickától (Doodle Designs) egy szép készletet, amelyhez egy szép add-on játékot "kellett" játszani. Ezúton is köszönöm a nyereményt, már nagyon várom! (Ő lesz az:)


Megmutatom az oldalt is, bár nemrég mutattam, hogy mit alkottam Icka add-onjával:


Azóta is az egyik kedvenc oldalam. És ami a legjobb, mostmár megvan nyomtatásban is! Ugyanis a múltkor, épp 18-án, amikor észrevettem, hogy, jaj, ma lejár a kuponom, amivel megtakaríthatok 2000 froncsót a cewétől kaptam még szilveszteri játékon, jajdehossszúezamondat....szóval villámos sebességgel összedobtam a kedvenc oldalaimból egy keményborítású fotókönyvet. Mondhatnám, hogy az első, amit scrapbookoldalakból készíttettem, de inkább a második. Az első még Anyukámnak készült karácsonyra, Olifiú nevében és csak olyan oldalakat készítettem beléje, amiken ők ketten főszereplenek. (ezek az oldalak voltak az első próbálkozásaim a digiscrapben-néhány még most is megállja a helyét, de a legtöbbön csak mosolygok, bár Anyukámnak természetesen nagyon, de nagyon tetszett :))
Ha rájövök a mikéntjére, hogy hogyan kell digisen lapozható "fotókönyvet" mutogatni, akkor isti-bizi beteszem. Mert olyan széééééép lett! Már 50-szer megnézegettem. Van néhány oldal, aminek picit más lett a színe, mint a monitoron, és van benne pár pici hiba, amiket igaziból csak én látok (vágószélrenemodafigyelés, meg a kapkodás végett), de akkor is az én "gyerekem". Na, mondjuk mondanom sem kell, még így sem tudtam beruházni egy 30x30-asra-kuponnal együtt sem, 21x21-eset készíttettem, mert még így is elég borsi volt...de megérte!!!


Aztán Orsi, azaz OsDesign második lett az Ivyscraps designer versenyében, ami sztem elképesztően szép teljesítmény, s bár az áhított bambookáját nem sikerült így elnyernie, de van/lesz neki szép kis polca az Ivy-n, amit aztán reméljük gyakran portalanít egy-egy szépséges készlettel!
SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK ORSI!!!!!


És végül, de nem utolsó sorban... a cewén a héten liftelős kihívás van, aminek kétszeresen is örültem, mert eddig még nem sokszor csináltam ilyet, másrészt pedig egy szuper oldalt lehetett liftelni, ez az:

készítője mum2gnt, az Oscrapsen találta Krisssz

Első körben ezt az oldalt készítettem, amin eeeegencsak sikerült elrugaszkodnom a gazdaoldaltól, de a fejemben mocorog a másik oldal is, aminek mindjárt neki is látok :) - remélem ma még el tudom készíteni, s hozom mutogatni azt is.

DesignbyAnita_collab with Bellabeluga_jumpforjoy freebie


Olivér, mint minden gyerek, -mily meglepő,- imád ugrálni. Legújabban az ágy tetejéről. Tavaly nyáron Ausztriában jártunk egy szuperséges nyaralóhelyen, kicsit borsos, de minden megvan, mi szem-szájnak ingere, és kimondottan gyerekhotel, így aztán a bilitől kezdve a pelenkázón keresztül minden alapfelszerelésnek számít. Ez a mürzstegi Applehof .
Utazás kb. Pestről 3-4 óra, tokkal-vonóval. Isteni a környék, ha terveztek kisebb gyerkőcökkel külföldi utazást, érdemes megnézni, csak jó tapasztalatokkal tudok beszámolni. Mi egy 3 napos kis nyaraláson voltunk, de ellettünk volna akár 2 hétig is. A gyerekeknek folyamatosan programok vannak, és elképesztően ámulatos az egész hely, mint egy kis mesebirodalom.
Na, itt ugrált Oli először trambulinon, mármint ilyen nagy, hevederes verzióban. Két és fél éves volt ekkor, és meg tudta csinálni a hátrafordulást! Aki már próbálta ezt, tudhatja, hogy nem is olyan egyszerű az, mint aminek látszik. Én kipróbáltam, háááát, szenvedtem, mire sikerült :) Ez az ugrálós élmény került az oldalamra.

4 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Ez a fajta ugrálós nálunk is nagyon menő volt.
Jók a hozott oldalaid és grat a nyereményedhez is.

do írta...

Egyik oldal jobb mint a másik, de nekem a fotókönyves az abszolút kedvenc! Gratu a nyereményhez!
Osztrák hotelt meg fel is írtam, hátha :D ugrálni mi is szeretünk :DDD

Minyu írta...

Küldd el krissznek a fotókönyv oldalait (szimpla oldalakként, de duplásan) és ő felteszi a digitális lapozós fotókönyszerűségesnek. (a cewén a fotókönyvek mappába)

Toni írta...

CSak kapkodom a fejem anya! A mennyiségileg is kihívás az információk özöne, amiket rájam zúditasz! És feldolgozni is csak holnapra fogom! :) Lassu vagyok Betmen!
Szupik az oldalak, gratula a nyeréshez, CT-hez, sztorikhoz mindenhez! Csak azértis a vállamra veszlek!