2011. február 1., kedd

Oscrap/52/5 ( és 4 és plusz, de nem ebben a sorrendben :))))

Képzeljétek, a minap (már nem tom mikor, mert összefolynak a napok, mivel már mióta itthon vagyok...), felhasználva Sue Cummings Bonus Template-jét alkottam ezt a "fiaimról" :)

Sue Cummings, Simplyquick 31. plusz néhány elem a Basic kit-ből és Krisssztől a varrás.

No, és képzeljétek, (nekem ez nagy dolog!) Vera Lim jött megdícsérni egy kommentben. Meg lehet nézni! :)
Oké, nem írt litániát, de megnézte, és tetszett neki annyira, hogy kommenteljen. EZ csak számomra tűnik nagy valaminek? :P

Aztán tegnap (végre időben ) megérkezett az 5. heti készletke, ami mi másról is szólhatna, mint a szerelemről. Bocs, hogy lelombosító funkciómat előkapom, de nem szeretem a Valentin napot, és a körötte lévő piros, rózsaszín, habos-babos forgatagot, egyszerűen rosszul vagyok tőle. A tervezőket az úgy tűnik nem hatja meg, hogy már mióta tarta a farsangi/báli szezon, egyetlen ilyen témájú készlettel sem találkoztam, de ez lehet, az én hibám.....
Juszt is csináltam egy képet, ami túl harsány is lett- nem baj, vállalom :), de vidám, farsangra készülődős, amiben a gyerekkel a közösen választott, vett parókákban pózolunk.

 week4 by Vicki Stegall


Szóval 5. heti, szerelmes...na jó, ez még legalább nem csöpög. Nekem tetszik, amit gyorsan összedobtam belőle, valahogy letisztult lett. Mindig próbálom külső szemlélőként (is) nézni a képeimet, ha ezt mástól látnám, hogy tetszene, hát ez tetszene elfogulatlanul. :)


week5 by Sue



Gondolataim az Inspiráció 52 készletekkel kapcsolatban.
Vicki túl sokat késik, mindig. Sue pontos. Sue színei fakóak, szolidak, kicsit visszafogottabb. Néha ez a sok fakóság idegesíteni tud engem.(nem az én színeim)
Vicki színei túl harsányak (hát ettől a múlt heti sárga-pirostól falnak rohantam fejvéggel....), vagyis nem a színei, hanem a színei a formáival kombózva.
Kéne valami balance a két nőci közt....:)
Idegesít, hogy felsorolja "16 elem", abból valójában csak 2 van 14 variációban, amely variációkat az alap elemből egy mp alatt én is előállítok, ha akarok....
Oké, eddig tartottak a negatívumoki. Most a pozok jönnek :) Mégis szeretek velük alkotni, valahogy mindig megihletődöm, és az is tetszik, hogy egészen másfelé irányítanak a készleteikkel, mint amilyen vagyok. És így kiderül, hogy olyan is vagyok, amilyenről eddig nem is tudtam, ez jó!!!! :)
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz majd az 52 végén.....
És a negatívumok ellenére egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam, sőőőőt! Élvezem. Az alkotótársak munkái is meglehetősen lenyűgöznek. És inspirálnak.


Oké, most mennem kell, a gyerek szétkapja a lakást... :)

SZép napot!

2 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Hát parókával mindent visztek:)) A "letisztult oldalad" nekem tetszik /garantált külső szemmel/.
Talán a hátteret lehetett volna még halványabbra.
Természetesen csak külső szemmel nézve:)

treza írta...

Wooow, micsoda termés! Úgy csodállak, ahogy "zsigerből" alkotsz, pikk-pakk, készlet megjön, oldal kész. Én meg ízlelgetem csütörtök/péntekig, aztán hajrááá!
Dögös a sérótok! ;)