2011. február 23., szerda

Holnap...IZGULOK!

Jaj, nagyon kezd a zabszem mozgolódni! Holnap lesz a nagy nap, a Kortárs Gyermekirodalmi Napok nyitónapja (ha valakit esetleg érdekel, soron kívül, a rendezvény ingyenes, csak regisztrálni kell itt - bár szombaton már mindenki számára teljesen nyitott a rendezvény, és nagy gyermekkönyv-vásár is lesz mindhárom nap.), és megnyitó után rögtön jön a díjkiosztó...nagyon izgulok :)))))) Hátha...bár alapvetően pesszimista vagyok, mert azt vallom (bár lehet, ez nem túl jó hozzáállás) inkább a rosszra készülök és pozitívan csalódom, mint fordítva.
Mindenesetre ha mást nem is kapok, mint élményeket, találkozhatok a lánnyal, aki a könyvemet rajzolta, és megnézhetem a sok szuper alkotást, akik a döntőbe jutottak, egy gyönyörűséges kiállítás keretében.
Aztán szimatolok egy kerekasztal-beszélgetésen, ahol az lesz a téma, hogy hogyan lehet "bejutni" kiadókhoz, hogy működik a kiadás, stb.
Felvértezem magam némi szakmai háttérinfoval, hátha a későbbiekben még jól jön.

És most tűnt fel, hogy kihagytam egy képet, amit a hétvégén készítettem.
Vasárnap korizni voltunk a deddel, és egy nagy perecelés után így vígasztalódott Apánál. Sokáig vaciláltam, hogy a kötődés, vagy a gondoskodás wa-t használjam-e fel Beszteritől, de végül a kötődés mellett döntöttem, már nem egészen tudom, milyen meggondolásból, mindenesetre volt valami jól végigfutott teória a fejemben erről, amit mostmár nem tudnék szavakba önteni. :))) A szerelem, szeretet, gondoskodás kihívásra továbbítva a scrapbook.hu-n.
És a kép:

Felhasználtam Beszteri wa-ját, week 6/52 Insp./2011 by Sue Cummings, és 52 insp./2011 Frames by Vicki Stegall, Dali fontok.


Kerestem azt a fontot, amivel a "kötődés" szó íródott, Eszter, ha erre jársz, légyszi áruld el! (vagy ha esetleg valaki felismeri...) nagyon tetszik!

4 megjegyzés:

Margó írta...

Sokan szurkolunk Neked! Tudod, ha most kell megtörténnie, akkor most fog! ... és az egészen biztos, hogy a holnapi nap számodra valami izgalmas újnak a kezdete:-))))))
Várjuk a híreket!!!!!!! (szombatig nem bírjuk ki!!!!!, hogy még ezt is addig kelljen várni!)

Margó írta...

Az oldal meg nagyon aranyos!!! Helyesek a fiúk ilyen "érzelemviharban" is:-)
(Én is kíváncsi vagyok a betűtípusra:-))

Blissz írta...

Szerintem a kötődés tényleg a legmegfelelőbb szó. Nagyon tetszik amit csinálsz.
Ezen kívül iszonyatosan fogok szurkolni és bárhogy is végződik a nagy izgalom örülni fogok neki. Egyébként én is hasonló típus vagyok, inkább pesszimistán állok egy esemény elébe, hogy ne érjen hideg zuhany. Ebben egyformák vagyunk :D

Toni írta...

De édesek a pasik! nagyon szorítok értetek a rendezvényen! Ha nyertetek, ha nem, kegyetlenül megünneplünk szombaton! :)