2011. február 2., szerda

Blogdíj

 Én tudom, hogy sokaknak kutyafülét nem jelentenek az ilyen-olyan címszóval osztott blogdíjak. Én azt gondolom, egyelőre, hogyha valaki megtisztel vele, elfogadom. Mert legalább annak az egy embernek már biztosan tetszik, amit csinálok. Követi, olvassa, nézi, kommenteli, gyönyörködik, vagy épp szörnyülködik. Rajtam, bennem, mármint a munkáimban.
Így ma nagy örömet szerzett nekem Erika, aki megajándékozott a 




díjjal. Köszönöm neki, hogy követ, figyel, értékel, és hozzám szól.

Ennek is vannak szabályai:



- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.


- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.


- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.




Szívem szerint sok olyan scrappernek továbbítanám, akiknek nagy-nagy tisztelője vagyok, de ők már a többszázas követőlistás NAGYok. És rendszerint már nem is élvezik a blogdíjat, hanem nyűgnek és hülyeségnek tartják. Vagy figyelmen kívül hagyják. Vagy értékelik talán, de nem ezzel foglalkoznak, van jobb dolguk is. Ezeket is meg tudom érteni. Ha majd én tartok ott egyszer! :)))))))))))

Mindenesetre, mint szabálykövető ember, szeretném továbbadni. Én tényleg szívből adom, viszont nem fogok megsértődni, ha valaki nem fogadja el, tényleg. De ha elfogadjátok, annak naggggyyyyon fogok örülni. :)

Tehát, akiket választottam- TÁTTÁRÁRRRÁÁÁÁÁ! -:

Elsőként  Elinnori, más fedőnevén Lili's Mother, aki rögvest eszembe jutott.  Én most követem őt, mint egy árnyék, imádnivaló helyekre kalauzol, imádom a Lilis dolgait, képeit, értékelem a template-ek iránti vonzalmát, és - bár nagyon eltérő stílusban alkotunk- mégis hihetetlenül inspirál. Köszi Nóra!

Kettő: csipkebokor vessző :)
Hát, most lehet, hogy kicst hülyén fog ez itt hangozni, kérem, de akkor is úgy írom le, ahogy kigondoltam: egy lány, akinek szerelmes vagyok az írásaiba, a képeibe, a gondolataiba, rengeteg erőt, energiát, inspirációt kapok általa, és hálás vagyok, amiért ismerhetem őt a nagy médiaguru, a net által.
Ő Toni.

Három: ezt pedig  Ritának szeretném adni, a fotózós projekt blogjára. Hát, ha lehet ennyi mindenbe szerelmetesnek lenni, akkor az ő fotóiba is az vagyok....nagyon....


Hát most ennyi, és mostmár megyek scrappelni, míg a fiúk alszanak. 
(Apának csütörtökön megint benn kell majd éjszakáznia, khmmmm. :))))))))
 

3 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Gratulálok, és nagyon köszönöm Neked!

Toni írta...

A héten szinte egyátalán nem jutottam a gép elé, úgyhogy hamar eszmélek!!!! Köszönöm neked szívem-csucsa!!!! nem is magának a díjnak, hanem annak a pár gyönyörke sornak örülök igazán, amit tőled kaptam!!!! Ahogy érkezésem lesz kirakom a blogomra!!!! (híján vagyok erőnek, időnek, de igyekszem!) mégegyszer köszönöm és gratula neked is!!!!

Lili'sMother írta...

Én meg itt mélázok rajta hetek óta, csak nem köszönöm meg ITT! 1000 bocsi, most olvastam, mik az írott szabályok. De mentségem, hogy priviben azért még akkor megköszöntem!
http://scraps-and-pics.blogspot.com/2011/02/liebster-blog-award.html