2011. január 23., vasárnap

Valami készül...

....amit már elég régóta dédelgetek magamban mint tervet. Esetleg a héten, ha a fiam hajlandó lesz délutánonként aludni, nem úgy, mint ma.... akkor el is készülök vele. Innen kezdődött, ebből a még titokban tartott kis izéből ötlött az eszembe, hogy végül is születhetne még egy tárgyfotós oldalam.
Hát született. :)

Két verzióban készült el, igaz csak a fehér keretecske a különbség, de nem tudtam eldönteni, melyik tetszik jobban, vagy egyáltalán vmelyik jobban tetszik-e így mindkettőt meghagytam :)


Krisssz fotómaszk és R. Dickson winterblues papír 8 patternizálva.



Máltán jártunk egy szuper kis repcsimúzeumban, a Hop on-hop off busz egyik megállomásaként, közvetlen tőszomszédságában az üvegfúvó és a kerámia műhelyeknek :))))
Igazándiból a fele még csak összehányt ócskavas jelleggel porosodott egy hangárszerűségben, de két-három óriás terme már szépen be volt rendezve. Még szerencse, hogy rajtunk kívül szinte senki nem volt, meg az is, hogy a jegypénztáros/teremőr/mindenes bácsi ott maradt legelöl a helyén, mert kisfiam két dolgot csinált mindjárt, amit múzeumban kevéssé ildomos: beleült az összes repcsibe, abba is, amibe nem lehetett, illetve egy kiállított űrhajós szkafanderre emlékeztető repülős ruha kesztyűjével igyekezett kezet fogni, és az hirtelen gondolt egyet és a gyerkőc kezében maradt. :) Mókás is volt, meg egy kicsit groteszk is, gyorsan megpróbáltam visszaszerelni, de nekem sem sikerült, így magyarosan távoztunk a helyszínről, a szabadulóművész kesztyűt a mellette lévő pultra támasztva, mintha csak az egész űrcucc rajta lenne valakin, aki épp a pulton pihenteti kicsi kacsóját :)
Jaj, igen....a "tárlat" modellekkel kezdődött, amelyek nagyon hajaztak a matchbox repcsikre, így addig tapodtat nem mehettünk tovább, míg meg nem váltottuk egy 4 eurós kis repcsivel a csendet, nyugalmat. Onnan fogva a gyerkőc szép csendben végignézte a múzeumot. :) (ez a képen a hidroplán- narancssárga-szürke kis repzi).
Ja, merthogy miért mesélem ezt el....a képen a középső fotó a repcsimúzeumban készült (2010.aug.5.), a többi kis repcsi a kisfiam 4 db játékrepülője, különböző perspektívákból. :)

Mivel repcsis család a férjemé (apukája pilóta volt, nővére sztyuvi), teljesen elfogadható, hogy a gyerek nem autózik, hanem repülőzik.... :)
Na, most mennem kell :)
Szép vasárnapvéget!

1 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Én a keret nélkülire voksolok.