2010. december 5., vasárnap

Újabb pipa...

...a listámon!
Sikerült megoldanom, viszonylagos egyszerűséggel az üvegpadló aljának megpucolását. Elértem simán a létráról, csak még sosem próbáltam, és azt hittem valami bonyolult feladat lesz. Férjem nézett nagy "D"-vel a homlokán, hogy minek kell lefotóznia a műveletet. Timbop kérésére megszületett az oldal a takarÍtás eme fázisáról :))))
Fiam meózta a műveletet, a felülről való pucolásba pedig még örömmel be is segÍtett. :)
Azért a biztonság kedvéért a pucolási művelet alternatÍváiról már készül a disszertáció, melynek egy reprezentatÍv, könyvbe foglalt példányát az oldalon  is lehet látni, közvetlenül a felmosómop társaságában :))))

Háttér Friendlyscrap, szófelhő tagxedo, takarÍtócuccok a gugliról, kiváló munkaerő biléta saját munka :),
a szófelhő pedig az Animal Cannibals TakarÍtónő dalának egyik versszakát kavarja.

2 megjegyzés:

Teuvo Vehkalahti írta...

Näin blogien välityksellä on hieno tutustua toisten maiden kultuurin ja ihmisiin. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi ja kerro myös kaikille sinun ystävillesi miksi kannattaa käydä katsomassa Teuvon kuvat blogi. Samalla saadaan teidän maanne lippu nousemaan korkeammalle minun blogissa. Jouluterveisin Teuvo Vehkalahti Finland.

Toni írta...

Sose láttam vonzóbbat, mint téged üvegpadló (végre így má' tudom mi az) puccentás közben! Majd kinyaljuk a hátadra az S betűt baby :)! Imállak!