2010. december 31., péntek

Idén utoljára

Úgy vettem észre, hogy
a, vagy mindenki túl elfoglalt
b, vagy nagyon sz@r képeket csinálok, amiket nem érdemes megszólni sem,
c, vagy csak úgy egyébként se akar szólni hozzám senki...
Nekem súlyos szükségletem a kommunikációs oda-vissza, ezért, ha nem bánjátok, tolok itt egy kÍvánságot az Új évre: Szeretném, ha minél több hozzászólást kapnék Tőletek! :) Én bÍrom a kritikát is! Szeretnék a jövőben is nálatok inspirálódni, tanulni Tőletek, és Veletek dolgozgatni!
Ezzel a képpel szeretnék családom nevében is nagyon szép, boldog új évet kÍvánni! Ide nagyon elkélne már egy kis boldogság!!!!

 (Cali és TWD elemekkel ecsetekkel)


Ha most egy kicsit eltűnök, és valaki hiányolna, az azért lesz, mert január harmadikán, 4 év szünet után térek vissza dolgozni az óvodába. Reszket a térdem rendesen, mert úgy érzem, a sajátomon kÍvül már nem is tudom mikor láttam utoljára gyereket. Csoportnaplót, szakvéleményt, meg egyéb ilyesmiket végképp! A váltótársammal, (aki más, mint eddig bárki - vagyis nekem új), a napokban picit ismerkedtünk, és úgy tűnik nagyon hasonlóak az elképzeléseink, de még egy picit mi is azok vagyunk, úgyhogy reménykedve megyek neki....de zabszem a megfelelő helyen keményen tartja magát!
Első héten bevállaltam, hogy bennt leszek reggeltől estig, mert valahogy vissza kell rázódnom, plusz meg kell ismerkednek a gyerekekkel, szülőkkel. Remélem nem lesznek nagyon kiakadva az évközbeni óvónőcsere miatt. Ráadásul lesz két eltérő nevelési szükségletű gyermek a csoportomban, amivel eddig még (legalábbis nevesÍtve, papÍrral) még nem volt dolgom...(SNI)
(a vicces, ahogy Móni, a váltóm mesélt róluk, mindjárt két dolog jutott eszembe: egy - a megkésett beszédfejlődésűekkel kamatoztathatom a jelnyelvi tudásom, kettő, az SNI-s kisfiúnak valamiféle napi tevékenységes kártyarendszer segÍti az együttélést. Emlékszik még valaki, mit vettem a cewés nyereményemből???? :))))))))))) )


Úgyhogy ne hiányoljatok, egyszercsak jövök! A scrap nem maradhat abba!!!! :)))))
Mégegyszer BÚÉK MINDENKINEK!!!!!

Gólya

(Ui: tegnap voltunk korcsolyázni a csöppömmel, életében először, egész jól tűrte :)))) Lettek jó fotók, talán még vasárnap jövök egy-két képpel :)

6 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Nyugi, mert elmarad a comment, attól még ITT vagyunk Veled! Jókat csinálsz csajszi, csak így tovább!
Boldogságos, megakreatív Új Éve kívánok Neked és családod apraja nagyjának!

Blissz írta...

Szia!
Először is sok sikert kívánok a visszarázódáshoz a munkahelyeden. Ügyes nőci vagy, ezért nem lesz szerintem nagyobb gond vele.
Másodszor békés, szeretetben, egészségben, kreativitásban gazdag boldog új évet kívánok!
Harmadszor minden egyes bejegyzésedet elolvasom elejétől a végéig a képeidet is megnézegetem, de mostanság, hogy a párom itthon van alig jutok a géphez (ajaj mehetek mindjárt, mert megérkezet Őfelsége János herceg! Hihi) és ilyenkor igyekszem beosztani az időm, hogy mindenre jussa ebből a pár percből. Valamint iszonyú lusta vagyok a kommenteléshez és főként mindenki bejegyzését a Google Readerben olvasom el, onnan meg nem nagyon lehet kommentelni. De azért mint mondtam nagyon ügyes nőci vagy, és szeretlek téged! Szorítok neked, puszi neked!

Toni írta...

Én nem vonnám le a helyedben olyas következtetést, hogy mivel nem komment ezért nem is érdekel senkit a munkád! Szerintem Te vagy az egyik legtermékenyebb screpperünk! Mindig jövök, mindig nézlek! Januártól meg hiányozni fogsz! Ne felejts el teljesen bennünket! Klassz munkakezdést, szép új évet Neked és családodnak!

Lili'sMother írta...

Mi is boldog új évet kívánunk!
Mindenki szereti, ha kommentelnek. De ha mindenki mindenkinek írogatna, egész nap írnánk meg olvasnánk. És akkor nem lenne idő olyat alkotni, amire "tolhatnánk" a kommenteket. Szép kör, ugye? :D Tehát hass, alkoss, gyarapíts és a haza fényre derül! Cupp

treza írta...

hahó-hahó!
Kommentel(l)ek, jó?! Ezt az oldalad pl. különösen szépnek tartom és köszi, h feltetted, most eszembe 5lött, h ez a készlet nekem is megvan vlhol :)
Üdv az újra dolgozók és a Gyerkőcüket először koriztatók táborában!
Igencsak jó dolguk lesz az ovisoknak arrafelé, úgy nézem...
Puszillak, és boldogságos új évet kívánok!

krisssz írta...

ElinNorival értek egyet! A readerem-ben mindenki benne van, onnan nem lehet kommentelni, de gyorsan mindenkit átnézni igen. Szóval naprakész vagyok, ha nem is írok, figyellek:) Csúcsszupi vagy nyugi, azért időnként majd le is írom, hogy ne aggódj:))