2013. február 25., hétfő

3 hagyományos mini-project

Történt ugyanis, hogy rendeltem egy életre elég washi tape-t, meg úgy rámjött a hagyományosozós mánia... :)
És történt, hogy a tesómnak 25. szülinapja vala szombaton, vasárnap a kis sógornőm Olaszországba utazott egy fél évre ösztöndíjjal- büszkeség!-, meg történt, hogy ma van a Zuram neve napja...

(Előre szólok, mobilos fotók, sorry)

Project 1. Képeslap Húgomnak kerek szülinapra

(előzetes megjegyzés: Húgom Csillag-perverz :)))









Hozzávalók: sima, fehér sb karton; Ps-ben szerkesztett, nyomtatott, művészkéssel vágott csillagos fedőlap; színes-mintás csillagok Aldis kartonokból; csillagmatricák (30Ft/levél akcióban- Kik); washi tape-k; tortás fémbigyó (szuperrégi- esküvős készletből való a Kreatív hobbyban vettem úgy 100 éve); dátumbélyegző. A keskeny washi-tape-ből létrehozott torta ötletét Edittől (NőiCsizma) loptam (lifteltem, no)

Project 2. Találd majd meg a hazautat, vagy ha nem akarod, akkor ne :)

munkaterület: éjjel a kazánban a földön, a porszívócső és a bojler közt,  kb. 2 nm-en. :)))







Hozzávalók: kockás karton: Aldi tömbből, újrahasznosított boríték, nyomtatott Bp-Padova útvonal térkép, busz chipboard (úúú, de rég megvan, nemtomhonnan), washi-tape, kenderzsinór, kulcstartómról leesett és visszamentett fém bőrönd fityegő, fém gomb a gombos dobozomból (nemistudtamhogyvanilyenemdemilyenjólpasszolalapra!), dátumbélyegző


Project 3. Férfiasan kicsi, tárcába beférős ini-mini, megköszönős, kihajtogathatós, gyerekes albumka, ultrarövid project, ultragyorsan... (még szárad rajta a ragasztó :))))









Hozzávalók: kétoldalas sb kartonok- 2 féle, Lidl, washi tape-k, betű chipboard (scrapfellow)

Még mindig nagyon alap szinten mozgok, és ez biztos így marad egy darabig, de tökre büszke vagyok rájuk. :) Férj még nem kapta meg, de két csajszinak tetszett! :)

2 megjegyzés:

Era85 írta...

Hogy te milyen meglepetéseket tartogatsz?! Sőt, mekkora rendet tudsz tartani?! Irigyellek nagyon-nagyon!!!!!! Én ki se látszom a kupac alól - MINDIG!

whitefrost írta...

Nagyon tetszik minden amit készítettél:-)