2012. december 5., szerda

#CFA holnap!!!! (utolsó info)

Kedves Lányok, akit érint!

Mivel kevesen maradtunk játékban a végére, én úgy érzem, nem lenne fontos vonatot csinálni, és legtöbben úgy nyilatkoztatok, hogy Nektek teljesen mindegy. Javaslatom tehát, hogy maradjunk a blogfreebie elnevezésnél, és mindenki kiteszi holnap reggel 8-kor a kis csomagját a blogjára (vagy a cewe galeszbe, akinek nincs blogja)... Én azonban szeretném, ha itt egy helyen fel tudnám sorolni a megállomásokat, vagyis, hogy kinél elérhetőek egyes részek, így kérlek Benneteket, hogy küldjétek el nekem a blogcímeteket az emilemre (keleplo kukac gmail pont com), hogy a holnapi bejegyzésemben mindenkit tudjak linkelni. Aki úgy érzi, nyugodtan lemásolhatja a listát és beteheti a saját bejegyzésébe. Ha linkelitek az én holnapi bejegyzésemet, az is jó, akkor nálam tudják elérni a listát, akik szeretnék.

Rejtőzködők!!!! Voltak néhányan, akik jelezték, hogy még nem készültek el, de jönnének mindenképpen...aki készen van, kérem, hogy azonnal jelezze felém, és máris csatolom a linkjét a listához. Nagyon örülnék, ha még becsúsznának páran, akik ígérték, hogy igyekeznek befejezni a részüket a holnapi indulás előtt. De ha csak később sikerül, akkor is! :)))

Volt, aki kérdezte, nem probléma e, ha (már játékon kívül) ezzel-azzal kiegészíti a készletkéjét. Részemről oké, én nem vagyok semmi jónak az elrontója. Ugyanígy volt, aki elégedetlenkedett egy-két dologgal, amit készített, és szeretné kivenni a csomagjából. Ezt is lehet! Innentől fogva azt csinálsz a csomagoddal, amit szeretnél :))). Szóval. Csomizd be a végleges verziódat, és azt töltsd majd fel valahova, ahol el tudják érni.

Mégegyszer nagyon köszönöm a játékosoknak, akik velem tartottak, és kihúzták a végéig, vagy legalább jelezték felém, hogy kiszállnak.


CFA players! The last instructions!
 
Few people remained inside the game, so I decided, we
published as a blogfreebie, and not as a blog train. I want to publish on my tomorrow post  theblog addresses to all creater, to be available in one place, so please, if you played and share your kit, send me your blogaddress here: keleplo at gmail dot com. TY.

The kit is your own, so if you want to add something or take things out of it, it's your choice, of course, it is possible.

Thanks again to everyone, who played with me!


Start: tomorrow morning 8 o'clock (GTM+1) (UTC+1 CET)

Nincsenek megjegyzések: