2012. november 1., csütörtök

JÁTÉK, JÁTÉK, JÁTÉK!!!!!! Hangulatok, érzések, freebie! New Game! You can come with us!!!

(Here is a new GAME, i hope, more talented scrapper will join me all around the world!!!! Scroll down for english version!!! Share them, if you like the game!  )


Nos, már tegnap este beharangoztam egy zárt csoportban ezt a játékot, de végre sikerült megfogalmaznom a játékszabályokat is :) Remélem mindenki nagyon izgul már! :)))

Többen ismertek és tudjátok, hogy elég sokat tanultam pszichológiát és érdekel, hogy mitől vagyunk ennyire egyformák és egyben ennyire különbözőek... Most is szöget ütött a fejembe egy gondolat, amit röviden úgy tudnék összefoglalni, hogy arra volnék kíváncsi, mit kezd egy csapat emberke egy színskálával, és hogyan kapcsolja azt össze a hangulataival, érzéseivel, és alkot ennek a kettőnek segítségével valamit. Itt adott esetben a scrap-közösségen tesztelném a dolgot :), vagyis egy digi scrap készlet készülne a végére. Egy nagy collab, egy nagy freebie. Mikulásra lennénk készen vele.
A színpaletta és a napi hangulat nem minden, mert minden nap kapnátok egy feladatot, hogy mit is kell aznap éppen készíteni. Ez adja majd a frusztrációt, mert lehet, hogy nem fog passzolni a feladat és az adott hangulatod :)))

Megfogalmaztam a játékot egy word doksiban, azt ide másolom (ha bmi kérdésed van, ne habozz feltenni, és jelentkezzetek sokan!!!!! :))



Hangulatok, színek, érzések ------- egy jó játék, egy nagy freebie készlet!


Ma egy olyan játékot indítok útjára, amihez jó lenne, ha minél többen tudnátok csatlakozni a világ minden tájáról! Egyféle blogtrain lesz ez, némi játékkal és egy kis pszichológiával fűszerezve.
A lényeg: kaptok egy színpalettát és minden nap egy feladatot, hogy mit is kellene elkészíteni aznap.  (pl. ma készíts egy mintás papírt, vagy pl. ma készíts egy keretet- nem lesznek nehéz feladatok.)
A feladatokat minden nap reggel 8-kor teszem közzé majd a blogomon.
Mi ebben a pszichológia??? Nem kaptok hozzá témát! A napi feladat és a színpaletta lesz az összes támaszotok, és az aznapi hangulatod, kedved, hozzáállásod dönti majd el, hogy aznap mi kerül ki a kezed alól! (ezért igyekeztem egy olyan színpalettát összehozni, ami pl. mind a 4 évszakhoz használható) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet így egy egységesnek tűnő (nevezzük így) kollabot létrehozni!
Ez a játék nem igényel többet napi  15 percnél, de ha véletlen nem értél rá egy nap, be tudod pótolni. Előre dolgozni nem fogsz tudni, mert a feladatokat egyesével adom majd a blogomon! ( ha valamiért nem készültél el az összes feladattal, hiányzik 4-5 db pl. akkor se habozz részt venni majd a vonatban!!!, de azért igyekezz, hogy minden meglegyen! J)
A játék vége november 30., tehát addig mindenki elkészít egy 25 db-os mini digi scrap készletet. Dec.1-ig el kell küldjétek nekem a neveteket- nicknév is elég, a blogotok címét, hogy blogvonat szerűen összeálljunk egy naaaaaaagy közös freebie-re- a blogvonat végleges listáját ekkor fogom összeállítani!!! Dec. 6-án reggel a Mikulás húzza majd be ezt a vonatot az állomásra--- mert Mo-n ekkor érkezik a Télapó---tehát ekkor indulna el a vonat, reggel 8-kor.
Jelentkezni lehet itt, ennél a bejegyzésnél, november 4 éjfélig. 5-én startol a játék!!! De ha később kapsz kedvet, az sem baj, lehet csatlakozni!!!
Nagyon remélem, hogy minél többen csatlakoztok!!! Megosztani a játék lehetőségét scrappes ismerőseitek körében, fb-on, twitteren, blogon, bárhol ér! DE NE OSZD MEG SEHOL AZT, AMIT KÉSZÍTETTÉL, CSAK AKKOR, HA MÁR ELINDULT A BLOGVONAT!!!!
A készlet munkacíme egyelőre „Hangulatok”, de nagyon szeretnék egy frappáns készlet címet is, ami kifejezi mindazt, amit ez a készlet képviselni akar: a mindennapi hangulataink befolyása alatt született művészetet. Erre is várok ötleteket!!!!

Ha elakadsz, bármi kérdésed van bátran keress meg!

A színpalettát máris megosztom Veletek!



Röviden tehát:
Jelentkezés: 2012. november 4. éjfél (de folyamatosan bekapcsolódhattok!)
Játék indul: 2012. nov. 5. 8.00
Játék feladatai, mindennap reggel 8-kor hirdetve a blogomon.
Játék utolsó feladata: 2012. nov.30. 8.00
Bejelentkezés a kész művekkel a blogvonatba nálam: 2012. dec.1.
Blgovonat indulása 2012. dec. 6.


(Ha szükséges, létrehozhatunk egy zárt fb csopoprtot a könnyebb kommunikáció kedvéért)


Nagyon, nagyon, de nagyon várok mindenkit játszani!!!! J
Gólya/Timi




Mood, colors, feelings and emotions – a Great game, and a huge freebie digital kit

This is a new GAME, I hope more talented scrappers will join me all around the world!!!!



It’s a kind of blogtrain, that includes some games and psychology, starts on November 5th.

About the game:
You’ll get a task and a color palette every day for the daily „challenge”.  (For example: make a patterned paper; or make a frame – there won’t be any difficult tasks.)
You can read about the daily task at 8.00 o’clock every day, here on my blog.
The psychology is that you won’t get any theme or concept, so the creation depends on your certain day’s emotions/feelings and/ or  your daily mood.  I tried to collect the colors for the palette that matches the colors of the four seasons. I’m really curious to see how all the elements turn into a unified, huge collaboration digital kit.
This game doesn’t take more than 15 minutes every day, and the good thing is that if you didn’t have time to take care of it one day, you can still do it on the following day(s). But, you won’t be able to pre-make things, because the tasks will come day by day and released on my blog. (you can still join in the blogtrain even if you couldn’t do every daily task, and there are some missing ones. (But it would be so much better if you could)

The end of the game is November 30th. So if everything goes well, everybody will create a 25 piece scrap kit by the end. You should send me your nickname and your blog’s address till December  1st to let the blogtrain build up and get together for the big freebie time. I will put together the final blogtrain list.
And due to the Hungarian tradition that Santa Claus arrives on the morning of  December 6th, our big train will leave on December 6th at 8 o’clock pulled by Santa.

Leave your application here, at this note by November 4th at 12 midnight. The game starts on the morning of November  5th, but you are welcomed to join in any time.
I hope that a lot of  digital scrappers will join us. You can share this game on any site (facebook, twitter, blog...etc.) BUT, please DO NOT SHARE WHAT YOU’VE MADE BEFORE THE BLOGTRAIN LEAVES.

The” workshop’s” present title is: „FEELINGS”, but I’m thinking of a better one, something that describes  what the scrapbook kit will represent: the art that was made by the influence of our daily/ everyday emotions.
If you have any good ideas for the title, do not hesitate to tell me!

If you have any problems or questions just contact me.

Here is the color palette:

Summary:
Apply By:  November 4th at 12 Midnight (but you can join in any time)
Game starts: November 5th at 8 o’clock
The task will be revealed on my blog every day at 8 o’clock
The last task: November 30th at 8 o’clock
Your Nicknames and Blog Address sent to me by:  December 1st
Blogtrain leaves: December 6th at 8 o’clock

If you want, we can create a closed facebook group for easier communication

I’m waiting for everybody to join me.
 

25 megjegyzés:

Unknown írta...

Indítom a sort, én jelentkezem. Nagyon kíváncsi vagyok milyen feladatok lesznek!

szrjudit írta...

Nagyon jó ötlet, mindenképpen jövök!!!!

Dobos Tünde írta...

Én is szívesen csatlakoznék!!! :)))

Ilus írta...

Jövök én is :)

Kireva írta...

Ha nincs korhatár akkor én is jelentkezem.

whetuu írta...

Szia! Még sosem készítettem készletet, jelentkeztem párszor, de nem jött össze. Talán így, hogy naponta lesznek a feladatok, talán sikerül :-) Szóval jelentkezem én is!

krisssz írta...

Remélem, megbirkózom vele, de jövök:)

Rucola Designs írta...

Jövök!

jociandi írta...

Én is szeretnék!

beedee írta...

Jelen béjb :) Ugorjunk neki :)

Whitefrost írta...

Jövök én is, naná

N Zsuzsa írta...

Szeretnék én is csatlakozni. Kissé bátortalanul,de megpróbálom!

Sapimanó írta...

Én is meg szeretném próbálni! :) Ha nem baj persze :)

eralilla írta...

Ez nagyon szuperül hangzik. Kicsit félve jelentkezem, mert nem tudom sikerül-e minden nap alkotnom, illetve minden feladatot végrehajtanom. Megpróbálom, ha nem megy, akkor bocsika.

Janka írta...

klassz ötletnek tűnik! főleg, ha elég konkrétak lesznek a feladatok :) akkor igazi kihívás lesz.

mondjuk úgy, szeretnék résztvenni, és remélem, sikerül is. sajna a mindennapi alkotás elég húzós mostanság, de igyekszem. a végén megmondom, sikerült-e :D

rubin írta...

Én is,én is:)!!!Már rég nem csináltam ilyesmit,de majd igyekszek,jó mókának tűnik;-)!

bubu írta...

Bár úgy terveztem, idén már nem vonatozok, ez a napi 1 feladat ("visszamenőleges lehetőséggel") ellenállhatatlan! Jövök! bubu

treza írta...

Jelen :)

bjud írta...

becsekkolnék :)

Krisz írta...

Ez olyan izgalmasan hangzik! Gólyácska veled élmény játszani. én is jövök! :)

Secima írta...

Szeretem a kihívásokat. Ez most az lesz.

Eszter(beszteri) írta...

Hát, hivatalosan benevezni én sem merek (készlet-készítésben nem vagyok valami nagy), de csendben a háttérből figyelnék, és ha mégis összejön, akkor jövök a részemmel én is!

Minyu írta...

Jönnék én is, remélem, minden nap lesz időm rá. :)

Cintia írta...

I wish I saw this earlier! I would love to participate!

Gólya írta...

Dear Cintia! Welcome on Board! I'm really happy for you!