2012. november 12., hétfő

#CFA day 8.

(A részletes játékleírást itt találod! Általános információk még a játékhoz itt! Bármikor bekapcsolódhatsz a játék végéig!!! (nov.30)
/ The detailed rules of my game can be found here! You can join at any time until the end of the game!!! ( November 30.th)
  Generation informations here! Scroll down to the daily tasks in English version!!!)



Sziasztok, szép hétfőt mindenkinek ebben a pocsadék időben (itt az van :( )
Mivel ezt a bejegyzést frissiben írom azt is elmondhatom, hogy a nagyobbik gyerekem már 3/4 6-kor áhítattal várta a monoscop előtt, hogy kezdődjön a mese, ÁÁÁÁÁÁ. Szóval nem vagyok valami friss. Ma egy nagyon egyszerű feladat lesz, és remélem, mindenkinek kedvére való.

8. feladat: A KEDVENC (név_CFA_day8)

Készítsd el azt az elemet, wa-t, papírt, bármit, amit legszívesebben használsz az oldalaid készítésekor. Kíváncsi vagyok, mi lesz az? Zászlósor, varrás, overlay? Rajtad áll. Jó munkát!

 (itt szeretném megjegyezni, hogy amely kérdésetekre nem válaszolok vagy itt, vagy FB-on, az nem véletlen! A "mit csináljak ma" és a "hogy lesz ebből elem" pont ilyen :))))) Neked kell asszociálni a feladatra, én nem bújhatok a fejedbe :)))))))) De mondtam példát az állatosra is, pechemre, azóta sem készültem el a feladattal, mert folyamatosan a rohadt hangyák járnak az eszemben! :)))) Hangyás papírt kell készítenem? Lehet. Tuti nem véletlen, hogy a hangyát hoztam fel :))))

Day 8. THE FAVORITE (yourname_CFA_day8)

Hi, 
today's task will be really simple again. I hope, you will like it! Make something (element, paper, or something else) what is your favorite! What do you use most often on your LO-s? Stich? Overlay? Mask? Create one! Good work! Enjoy!

4 megjegyzés:

Minyu írta...

Tudom, hogy elég egyértelműen fogalmaztál, de azért megkérdezem: kedvenc, vagy amit legtöbbször használok. Mert imádom a pacákat, azok a kedvenceim, viszont nem azt használom leggyakrabban. Keretet rengetegszer teszek a fotókhoz. Hmm?

Gólya írta...

Minyu, amelyiket akarod :)

Krisz írta...

Kedves Gólyám! imádom az elvont gondolkodásodat! Végre egy kézzel fogható feladat! néha nehéz elvonatkoztatnunk ebben a rohanó világban. Remélem megbocsátasz nekünk kis földhöz ragadtaknak! :)

Gólya írta...

Hát, Krisz egye fene :) Aki nálam földhöz ragadtabb, az fényesíti magát! :) De jól esik elvonatkoztatni ebben a rohanó világban a földhöz ragadt tartalmaktól!!!! :) Amúgy sztem pont Te vagy Krisz, aki nem vagy földhöz ragadt a sok spirituális élményeddel meg nem tom middel :) Szóval nem akartalak megbántani vagy valami, de asszociálni mindenkinek magától kell! :) Jó munkát és sok puszi!