2012. november 21., szerda

#CFA day 17.


Kedves Játékosok!

Úgy ítéltem meg, hogy a játék túl hosszú lesz, ezért abban maradtam magammal, hogy rövidítek. A main kívül még 3 napig tart a játék, vagyis a 20. napon abba fogjuk hagyni. Rosszul fogalmazok: befejeződik. Annyi változás lesz még, hogy mindentől függetlenül, aki végigcsinálja, vagy nem csinálja végig, de az elkészült dolgait azért a végén elküldi majd nekem, hogy csámcsoghassak rajta, és elemezgessem... nos, őket hőssé avatom :))). Azonkívül utána mindenki szabadon eldöntheti, hogy akarja e publikálni, vagy nem. Így nem blogtrain lesz, hanem blogfreebie-ként teszi fel mindenki, aki akarja, aki pedig nem akarja, megtartja magának.

Lényeg a lényeg, ha a végére a huszonsokból hárman maradunk (én, meg én, meg az Irén), mostmár akkor is végig viszem a játékom. :) Tehát másképp fogalmazva, aki diszkomfortosan érzi magát a játék folyamán, egészen nyugodtan hagyja abba! A lényege tulajdonképpen és többek közt az (is) lenne, hogy érezd azért jól magad a játék közben...különben ette kutya :(

Megértéseteket köszönöm.

Szóval a mai feladat:

Ma milyen növény lennél? (név_CFA_day 17)

Hasonlót már játszottunk állatosban, most ugyanez a helyzet. Lehet a növény szó szerint növény, de el is vonatkoztathatsz, ha akarsz. Na nem rágok szájba, mert ma ehhez semmi kedvem...

Jó munkát!

Hi All!

I would like to let you know, that the rules of my game will be a bit of a change. I feel that the game was too long, so the 20th day will be over. It will be not a blogtrain, because more people are dissatisfied with the stuff has been created, and do not find it useful. So all you will decide, that you would like to share with others your kit like blogfreebie, or share not. TY for your understanding!

Today's task is:
What kind of plant would you be today? (yourname_CFA_day17)

I know we played on the sixth day, just with animals. The rules are the same. Good work!

10 megjegyzés:

Minyu írta...

Ehhe, a tegnapi "feelings" listámba szó szerint ezt írtam: "És most érzem először a holtpontot a játékban. Fogalmam sincs, mit csináljak... :(( Remélem, hamar túl leszek rajt"
Nah, ehhez képest izgatottan vártam a mostani feladatot :)

Pertine írta...

Nekem a legnehezebb rész a feelings-lista... :D

Hűű, jó ötlet Minyu! :) Írok kicsit hosszabban Golyának.. ;)

rubin írta...

Jelentem én még kitartok :), csak kicsit izgulok, hogy a gépünk memóriája is tartson ki...A blogtrain/freebie kérdéssel sztem ráérsz foglalkozni, ha már látod mennyi lett végül. Azért a BT lehet hogy jobb lenne, mert úgy többen látnák...

Gólya írta...

Akkor ezt majd a végén közösen döntjük el...nem véletlen alakult így az ötletem :(

Kireva írta...

Még én is csinálom.

Krisz írta...

Egy egy nap döcög. Jelentem még azért kitartok! :)

bjud írta...

Akkor ezek szerint én vagyok csak a kakukk tojás.
És most nagyon morcos leszel, hiszen csak 2 (azaz két)nappal vagyok kész :((((
Igyekszem ihletet meríteni, és behozni a lemaradást (legalább is nagy részét), de mostanában KO vagyok agyilag, semmi épkézláb ötlet nem jut az eszembe. Már futni is elkezdtem, hogy kiszellőzzön a fejem. :)
A "törülköző itt van mellettem", egyelőre még nem hajítom be, majd meglátjuk, hátha a hajrában kipattan az isteni szikra :)

ezek az asszociációs feladatok nálam is kiverték a biztosítékot :)

Gólya írta...

Judit, ne csinálj ebből ügyet! Miért lennék morcos? Sok sok tényezős ez a feladatsor, és nem csodálom, hogy többen feladták. Sőt, többen előre jelezték, hogy nem kitartóak, szóval igaziból semmire nem számítok, és kíváncsian várom, kik azok, akik erősek voltak és végigvitték, és hogy miket alkottak, nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok!!!!! Az egész játéksorozat az asszociációkra épül. Most asszem jól leleplezem magam, ha azt mondom, hogy hét feladattal magam is el vagyok maradva.... ma remélem lesz időm pótolgatni. Igaz, hogy nem lesz valószínűleg ugyanaz, amit adott napon készítettem volna, mert ma már más a hangulatom, de két napig olyan paff voltam, hogy kinyitottam a PS-t és be is csuktam mert semmi kedvem nem volt alkotni...amiket alkottam (nem a játékra, hanem mást) azok olyan szarok is lettek :) Szóval ha nem leszel minddel kész, vagy egyáltalán nem folytatod, akkor sincs harag, sem Veled, sem mással! :) De remélem, amivel kész lettél, azt azért majd elküldöd nekem mazsolázásra! :)))

N Zsuzsa írta...

Én se adom fel, nem adok fel semmit! (Pl.:csokievés) Sokat tanulok belőle, felfedezek dolgokat. Enélkül a játék nélkül sose csináltam volna készletet! Talán legközelebb beszállok a blogvonatba egy hátul döcögő kis vagonocskával.

Gólya írta...

Örülök Zsuzsa!!!! Máris hasznos volt valakinek és valamire ez a játék! :)