2012. október 3., szerda

Naptárprojekt

A kellő mennyiségű fotókönyv szerkesztése mellett (ehh, jön a karácsony, mindjárt kopogtat, és azt hiszem idén időben elkezdem a rendelgetést, nehogy hoppon maradjak:))) elindítottam az idei naptárprojektet. Már amennyire Kistücsök hagyja, alakulgatok oldalanként, mint púpos a prés alatt. Szóval már két oldalam kész, de a többit nem fogom megmutatni, nehogy az érintett erre járjon és lebukjak (amúgy Apukám kapja az unokáiról, ha már anyu fotókönyvet kap róluk :).
Tavaly Anyu kapott és nagy sikere volt, idén sem csicsázom túl a dolgokat, hisz a naptár lényege sztem a használhatóságában van. A plusz öröm a családtagok fotója, ami rákerül, és csak minimális scrap-hangulatot engedek eluralkodni magamon, amikor ezeket az oldalakat készítem :)
Mivel okt. 31-ig a cewén megy a naptár kihívás (és tavaly épp ezzel nyertem egy XL fotókönyvet :))) idén is ez a nyeremény!!!) pluszban most még nagyfokú leárazások is vannak a naptárakra a cewénél (pl. Rossmannál okt.9-ig félárú ez az A4-es, amit én csináltatok majd, a Fotohalozatnál pedig egész októberben az A3 és az asztali dísznaptár akciós) és minden partnerénél, ezért aztán jobbnak látom, ha ezt a napokban gyorsan nyélbe ütöm. :)

Nos az idei naptáram első két oldalát mutatom:




A naptár részt magát is meg lehet találni és letölteni a cewe oldalán itt, ami már eleve nagy segítség, ráadásul ízlés szerint többféléből is lehet választani. (De a naptárszerkesztő egyébként eleve felajánl néhány verziót, így ha übergyorsan kell naptár az egy még egyszerűbb változat.) Nekem tavaly is és idén is ez az Allcaps nevezetű tábla formátumú tetszett (nekem is ilyen van a konyhában és néhány rövidítést minden héten beleskíbolok :)))). A fotók, hogy ne legyen túl egyhangú az élet, maszkolva vannak, melyhez a saját maszkjaimat használom. Ezt is ideteszem, mert anno összecsomagoltam és letölthetővé tettem, hátha valakinek a segítségére válnak, tehát:

letölthető itt/download

 A Tavalyi naptáramról pedig idebököm a diavetítést, hátha valaki ettől kap kedvet :)))) (Tavaly csúsztatott hónapokkal készítettem naptárat, azaz nem januárral kezdtem, hanem februárral, mert anyukám februári szülinapjára készült, így a 2013-as januári lesz a vége, ezt is megtehetjük!)


Remélem, Te is kedvet kapsz!!! :)))) Szép napot mindenkinek!

8 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Szuperséges...! Köszi a freebiet!

Ritttus írta...

Hű de klassz naptároldalak! Én is teljesen hasonló elrendezéssel dolgozom! :)
Hát a tavalyi képeid is igazán briliánsak!!!

N Zsuzsa írta...

Nagyon klassz! Köszi a freebiet! Én is kedvet kaptam a naptárhoz, már van is elképzelésem!

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBB Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on Oct. 04, 2012. Thanks again.

Margó írta...

Bátorító a bejegyzésed, így már biztos, hogy nem egy naptárt készítek karácsonyi ajándékként! Köszönöm ezt és a maszkokat is:-))

Im.HeartGem írta...

The masks are wonderful. Thank you for sharing so generously.

Audi írta...

Köszi, Gólya. Úgy tűnik, én is kedvet kaptam... :-)

Secima írta...

Jó kis naptárad volt tavaly és még milyen klassz lesz idén. :)
Ja, és köszi a freebiet. :)