2012. június 19., kedd

Újabb három

Tegnap szaunáztam egész nap idefenn a gépnél, 35 fok legalább volt, sajnos huzatot csinálni nem lehet, mert kinn az előtérben még száll a por, és az jobb, ha már nem jön ide be. Viszont mivel orbitál meleg és szél is volt, kimostam vagy öt adagot és végre egy nagy adag bébicuccot is!!!! (illatemlékeimmel visszacsaltam az öt évvel ezelőtti állapotokat -imádom a babamosószer/öblítő illatát)...úgyhogy mostmár jöhet bármi...szinte. Hétvégén mindenestül készen lesz Rolandka szobája is (szőnyegtisztítás és visszarámolás tekintetében is, de az ablakokat, kereteket, redőnyöket már lemostam, karnist lemostam, függönyök kimosva, kifehérítve, visszarakva, szóval, egész jól állunk. Az emeletről a napokban végre leköltözködik a festő bácsi....és kezdi az egészet a földszinten....de az már annyira nem zavar engem.


Szóval három oldalt is alkottam tegnap, igaz közben sűrűn fel kellett állnom és kimennem a levegőre, vagy a fenekem zsibbadt el a kicsi széken és azt kellett kitornáztatni :))
Az első az a szombati videoscrap fórumos leírása alapján készült és a mostani egyik kedvenc képemet használtam fel hozzá Oliról és Anna barinőjéről :)))

credits

A másik a heticewére készült, amit most néhány kihagyás után végre újra meg tudtam csinálni. A könyvhét nemrégiben zajlott le, ennek okán könyvekről kellett szóljon az oldal. Nos a mi könyvtárunk eléggé nagy, és a legnagyobb része Olivéré :) Szeretem a könyveket, nagyon szeretem, de nem tudok folyamatosan olvasni. Időszakaim vannak. 5-6-10 könyvet felfalok, aztán hónapokig semmi. Mióta Rolandot várom, semmit nem olvastam, egyből elalszom a szöveg fölött.... Olit 9 hónapos korától szoktattam a könyvekhez és a kezdetektől megbecsüli őket, soha nem tépte el a papírlaopsakat sem, és imádja a meséket. Ha beküldöm a szobájába csillapodni, egyből könyvet vesz elő és mesél magának. Mivel ő volt Anyukámnak az elsőszülött unokája, ezért nálunk kötött ki az én és tesómék gyerekkönyv gyűjteménye, ezt én még tetéztem azóta párszáz kötettel. Most szembesültem vele, hogy a gyereknek egy plafonig érő könyvespolc fullra tele lett a könyveivel, amikor a festés után visszarendeztem a dolgokat a szobájában....
A mi könyveink még mindig dobozokban figyelnek:

credits

A harmadik pedig egy mostanság az éterben keringő tutorial kipróbálása miatt született, a végeredménnyel nem teljesen vagyok elégedett, mert azt hiszem nem eléggé vízfesték hatású ecseteket használtam hozzá, de azért tetszik!

credits
Ma is nagy kedvem lenne csak úgy örömscrappelni, de a hőfok idefenn elfogadhatatlan :((( és a lábam is olyan vizes, a lógatás nem tesz jót neki, na nem baj, majd ha bébikével hazajöttünk, minden jobb lesz kicsit (bárcsak lennénk már túl ezen a hülye felújításon. De azért annyira jó, hogy minden, de minden tiszta és újszagú lesz!)

Szép napot mindenkinek!

6 megjegyzés:

Gabi írta...

A második kettő is nagyon tetszik, de egyértelműen az első a kedvencem, és nemcsak a csúcs fotó miatt ! A színek, az elrendezés - minden negyon tetszik rajta !
Kitartást a 40 fokban !

evadraga írta...

Neked is szép napot, imádom mind a három oldalad, vigyázz magatokra. :) (melóhelyen is 32 fok van az irodában, a buszon meg légkondit nem kapcsolnak be)

Audi írta...

Kitartás, drága Gólya! Együtt szenvedünk veled, igaz, nekünk nincs csomagunk :-) Milyen aktív vagy: ez a sok mosás, meg takarítás, meg scrappelés és micsoda oldalak!!!

Ritttus írta...

Hát nem unatkozol, csoda, hogy a scrapre jut időd! Csodahelyes lett az első oldalad!!!

Era85 írta...

Te se tudsz pihenni, azt látom! Nagyon jók lettek az oldalak! A könyves kommented nagyon tetszik. Nálunk is ugyanez a helyzet. :)))
Az első oldalad fotója NAGYON ARANYOS!!!! Nagyon kapós fiad lesz!

bjud írta...

Jó hallani, hogy alakulgattok, és már látni a fényt az alagút végén. (hmmm, vajon Roli mikor lesz így ezzel? :))))
Azért ne dolgozd halálra magad! Mindenesetre az összes tiszteletem és elismerésem a Tiéd, hogy ennyi mindenre van energiád ebben a trópusi időben (főleg "csomaggal" - hogy Audi szavával éljek). Nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen!