2012. június 17., vasárnap

Hármat egy csapásra

Sajnos a felfordulás még mindig jó sok időm elveszi, és a babavárás is átfordult már a nagyontürelmetlenülváromavégét fázisba, egyszóval abszolute nem tartózkodom a gépnél annyit, mint régebben. A legszükségesebbeket hozom, viszem, nézem, és ennyi....

Ezért ma a három tervezőm három vadiúj készletét hoztam gyorsan mutatni (aztán irány a Praktiker :))))

Cikk-cakk híradó:

Beedee: By teh Sea

Szuper antikos tengeres készlet, az ember szinte kívánja hozzá a fotóöregítést, és egyéb trükköket :) Csodaszép színkombó, és ami legeslegjobban tetszik, az az alphája, sztem nagyon különleges. A bundle képét teszem, de természetesen minden darabja külön is kapható. A facebookon találsz hozzá egy izgalmas kis freebiet is!

kapható a ZigZagScrapen





Az én oldalam Olivér első tengerrel való találkozásáról szól (jaj, de régen volt már, kerek két évvel ezelőtt!)




Bóbita is megérkezett az új készletével, a Naturally-vel. Igazi békét és harmóniát árasztó, természetből csent üde színekkel. Ehhez is van minden, pl. journal card-ok és pacák is :)

Kapható a ZigZagScrapnél

Két oldalt készítettem vele, az egyik egy olyan hagyományosabb féle, a másik pedig megy a babkönyvbe :) Nemsokára megtelik :)))




A harmadik készletet Orsitól hozom, aki az Apák napjára készített egy jó kis pasis készletet. Ma jelent meg és holnap estig akciós az SBE-n!


Apával nagyon jó ilyen elektromos kütyörékkel szórakozni!! :) Itt éppen a karácsonyra kapott helikopteremmel....amire nagyon kell vigyázni, mert hamar nekimegy a falnak :)))



Kutyafuttában most ennyit kedves olvasók!

Tegnap este lemaradtam sajna a videoscrapről, mert 11-re értem haza a telekről (Anyuval kettesben voltunk kinn egy pihizős csendes napon), gyerkőckém a Balcsiban ázik a Nagymamájával, férjecske meg cseh sörfesztiválozott a Deák téren, szóval mindannyian hasznosan pihiztünk :) Én megkóstoltattam magam egy kullanccsal (szerintetek hol akart megenni? A pocakom kellős közepén!!! a kis dög, de szörnyű mártírhalált kellett haljon a csipeszem szárai közt :)))


Felújítás haladgat, de nem abban a tempóban, ahogy mi elképzeltük, és már ebből a cigányéletből is épp elég, amit a dobozok közt élés jelent. Igen átmentem kicsit hisztisbe, vállalom, nagyon vizes vagyok mindenhol és ez már több a sokkkkkknál. Barbamama topmodell hozzám képest.
Még egy tapéta szaküzletben, ahol kb. 500féle bordűr található sem tudtam EGY olyat találni, ami minden igényemet kielégítette volna. Szörnyű vagyok. De amúgy jókedvű, és tettre kész :))))

Szép vasárnapot!!!

3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

További jókedvet és tettre készséget! A Mezőbe való beolvadásod igazán király:)

Audi írta...

Gólyamama kitartás! Nem irigyellek ebben a nagy hőségben... Jók az oldalak, örülök, hogy azért volt időd egy kis alkotásra. Tapétacsík ide vagy oda, Rolika szuper helyre érkezik!

Era85 írta...

Nagyon szép oldalak lettek! Kitartás, nálunk se ment egyszerűen a felújítás! Amúgy elég pörgős napjaid vannak neked is, szuperanyu! :)))