2012. május 14., hétfő

Fiúfotózás

Mindkét kisfiam profik kezébe került a héten. Pénteken Olivérrel voltunk a Duna Plaza Mosolyolimpia fotózásán, szombaton Rolandot fotózta pocakon keresztül a Csodabent-es néni. :)


Mutatom előbb a kicsit :)




Ez utóbbi úgysem lesz róla több, mert normál esetben nem fotózunk koronaékszereket, de itt azért még igenis fontos :)))))
Megállapították, hogy 1600 g körül van a bébi. Én meg megállapítottam magamban, hogy nagyon, de nagyon hasonlít Oli UH képeire, valószínűleg egymásra is nagyon fognak hasonlítani, külcsínyben legalábbis!  Naná, hogy Rolandka mit sem produkált, végigaludta a félórás vizsgálatot :))) Remélem idekinn is ilyen nyugis kiskrapek lesz!
Oli teljes jobb agyféltekés felfogással végig kommentálta, hogy épp melyik babarészletet látja a monitoron, teljesen leesett az állunk. Milyen jó, hogy ő még nincs teljesen lekorlátozva! :)))

Olivérről pedig ez a fotó került ki a kiállításra. ( A Duna Pláza földszintjén, a színpad mellett vannak paravánokra kifüggesztve a gyerkőcfotók.)


Meg még elég sok készült róla, pózolt, mint egy profi (a beígért csokiszeletért :))))) Nekem ezek a kedvenceim mind közül:


Mentségére legyen mondva, nagyon közel voltak egy pici helyiségben a derítők, és eléggé vakítottak, így nehéz volt rendesen nyitva tartani a szemünket. Ezt akkor tudtam meg, amikor én is a másik oldalra kerültem, mert ki nem hagytam volna, hogy velem is készüljön néhány szép fotó :)))



Május 19-én, (az 5. házassági évfordulónkon :)))  lesz az eredményhirdetés. 3 díjat ítél oda a Duna Pláza zsűrije, egyet pedig a közönségszavazatokból lehet elcsípni, korosztályos felosztásban (utalványokat és stúdiófotózást lehet nyerni vele). Ha szeretnél bennünket ebben támogatni, kérlek kattints a következő linkre, és szavazz Oli fotójára. 


Nem kell külön regisztrálni, sem pedig engedélyezni bármiféle app-et, csak a kép alatti lájkot kell megnyomni. Ezt persze csak az tudja megtenni, aki fb-on regisztrált tag és be is van jelentkezve. Megtisztelő szavazataitokat előre is köszönöm! :))) 


Nekem  a legnagyobb nyeremény, hogy ilyen gyönyörű két fiam van/lesz!


Mindenkinek szép hetet kívánok!!!

11 megjegyzés:

Secima írta...

Nincs link. :( Azért megkerestem és szavaztam. Sok szerencsét!

Era85 írta...

Ok, megvan! MEg is osztottam a facén! :) Imádatosan szép fiaid vannak! Azok a szemek még mindig levesznek a lábamról!!! Nagyon szépek vagytok a közösökön, no meg a facéra feltett találkozós képen is! Csak nem tudok oda lájkolni! :((((

Kisnyul / Andi írta...

Szééépek vagytok! :)

Audi írta...

Csudacsalád! Gratulálok. Aszem, ha Rolika fele ilyen jóképű lesz idekint, már nem kell aggódnod :-)

whetuu írta...

Ment a like! Én is megosztottam! Gyönyörűek a gyerkőcök, elájulok ezektől a mosolygós fotóktól! A közös képeken is nagyon szépek vagytok!

Florci írta...

csupára annnya ez a naffijú! óriásit nőtt, és a szeme se áll jól! :))
lájk!

Gabex írta...

Sziasztok! Támogatom a fiad, más korcsoportba vagyunk. Viszont nekünk is nagy szükségünk lenne a szavazatokra, 302 szavazattal csak a 2.ok vagyunk. Ezért kérnélek Titeket hogy nézzétek meg a lányom képét, és ha tetszik LIKE-oljátok!
Katt a linkre, baloldalon bejelentkezés, majd kép alatt LIKE!
http://mosolyolimpia.hu/site.cgi?a=gyerkoc-3&id=5510&poz=18-0-1-1-

Köszönöm szépen!

Gólya írta...

A babád tüneményes, szavaztam rá! Mi nem hajtunk a nyereményre, de ahogy elnézem, ilyen szavazatszámot el sem tudnánk érni. De a gyönyörű mosolya mindent megér! :)))

Gabex írta...

Köszönöm! Lecsúsztunk a 4. helyre. Már nem is gyűjtjük a szavazatokat. Viszont a nyeremény számomra nem teljesen érthető. Mint írtad 3 díjat ítél oda a duna pláza zsűrije. Ez azt jelenti, hogy mind az 5 korcsoportból kiválasztanak 3-3 "nyertest"? És az internetes szavazatokból?

Gólya írta...

http://mosolyolimpia.hu/site.cgi?a=cont-1&cid=info

itt van leírva, igen, minden korcsoportban 3 helyezett lesz, plusz a közönségdíjasok. Nekem nagyon gyanús az, hogy hogy tudnak egyesek ennyi szavazatot összegyűjteni. Tegnap végiglapoztam a korcsoportunkat és egy-két igen magasan kiugró kivétellel a fiam az 50 körüli szavazatával tök jól áll. De a magasan kiugrókat már utól sem lehet érni. De mindegy, és a szép kis pofijáért mentem, ez már csak a ráadás (lenne)...

bjud írta...

De szépek vagytok! Nagyon hasonlít rád Oli.