2012. április 23., hétfő

Orsi és az ATC és egy kis JAFRT

Megjelent az SBE-n Orsi (OsDesign) ATC Bloom backgrund szettje és hozzá egy pár elemes mini is.
Ez az ATC dolog nekem egy eléggé elvont téma, és olyan is lett a kis kártyám. "Természetesen" a még mindig bennem munkáló rajztanfolyam adta az ihletet, azon belül is az önarcképem, és a tudat, hogy lényegében mindennap tanulhat az ember valami olyat, amitől egészen más lesz (tud lenni), vagy egészen másfelé mehet az élete. Azaz akár élete végéig keresheti az identitását...én még a mai napig nem tudom, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek :))).










Látványra olyan, mintha rádobtam volna az egyik papírra a rajzomat, meg az idézetet, valójában azért rengeteget mosogattam a háttereket/ben és az elemeket :))

Hamarosan megpróbálom összeszedni a gondolataimat a rajztanfolyamról (JAFRT) és képekkel illusztráltan közzétenni, már ha érdekel valakit...

Azért én már oldalba foglaltam egy felszínes érzést, ami mélyéig azért még le kellene ássak: hogy mit adott nekem ez a négy nap...nagyon furcsa, csak úgy kavarog bennem még mindig. A cewe Miracle készleteivel kellett alkotni a múlt héten a cewén. Mivel helyhiánnyal küzdök a gépemen és Apa megtiltotta, hogy bármit letöltsek :)), míg nem írom ki a sok felesleges cuccomat a gépről, ezért három készletet töltöttem csupán le eddig a 22-ből. Plusz a sajátom, amivel dolgozhattam. Na nem csépelek tovább, ez lett. ALKOTOK! :)


Toni, Szrjudit, Nessita és saját készlet részeivel

Nem tom, ki hogy van vele, de a hajam szála égnek áll, mire majd megszokom az új gmailt és az új Bloggert, egyelőre sírdogálok a régiért. A megszokások ura vagyok, na, de megpróbálom most efelett is a jobb agyfelemet hasznosítani és elfogadni, hogy ez lett :))

Szép hetet mindenkinek!

3 megjegyzés:

Audi írta...

Naon jó lett mindkét oldal. Nekem teccik. :-) Örülök, hogy találtál magadban egy másik Timit, aki csodásan rajzol...

Margó írta...

Nem bemagyarázom, de valahogy most olyan más, különleges hangulata van az oldalaidnak. Nagyon jó érzés látni!!!! és persze tudni, hogy az a bizonyos önarckép, hogyan is született meg! Tetszik az első oldal "bemosogatása", az idézet és minden!! ... és bennem is érzelmeket, gondolatokat mozgat meg, mindkét fotó! A másodikon is nagyon tetszik az elrendezés is!! ... és nagyon várom azt, hogy hogyan is tudod szavakba önteni mindazt, amit átéltél abban a négy napban. De, hogy a "jobb" felszínen van, azt nagy-nagy örömmel látom!:-)))

kreatívhit írta...

Jó lett az ATC és a rajzolós oldal is.