2012. április 26., csütörtök

Jöttem, láttam, és nem győzök pótolni :)

Igen, igen, annyi minden történik, amiről szívesen beszélnék/írnék, de aztán valahogy mindig a blog marad utoljára.

Azt hiszem két oldallal vagyok itt elmaradva.

Az egyik, csak úgy, oldalért kiáltó szilveszteri fotónkból készült, a csodás FRIENDS collabbal (bóbitától és Beedeetől). Nagyon szerettem itt Bóbita kész overlay-eit, mivel nem kenyerem a pakolászás, aztán mégis úgy tűnik, mintha teleraktam volna az oldalt :)



A másik, a heti cewére készült, amin a megcsúszott Költészet világnapi  kihívás fut (megcsúszott a húsvét és a blogtrain miatt, de el nem maradt!!! :))) Varró Dani "Akinek a foga kijött" verseskönyvét lapozgattam, Audi hatására, aki hetente versel egyet a blogján, és számtalanszor olyan költőktől hoz verset, ami a szívemhez nagyon közel áll. Ezen kívül szempont volt, hogy nosztalgiázom egyfolytában Oli kiskori képein, és ezzel is próbálom tréningezni magam Rolandkára...(bevallom egyre jobban be vagyok tojva, de egyre magabiztosabb is vagyok abban, hogy mit hogyan szeretnék majd csinálni vele...mostmár a saját hibáimból is tanultam, úgyhogy eggyel több a tapasztalat!) Szóval vettem egy Etetgetős Varró-verset, meg egy etetgetős Oli képet és a kettőt összepakoltam egy oldalra.



Nem tudom nem elmesélni a fiam újabb gyerekszáját. Hogy miken nem jár a kis feje. Most már egyre többet beszélgetünk a kisöcsi érkezéséről, mert Oli kezd igen kíváncsi lenni rá. Hogy majd az ő kicsi kori ruháit fogja hordani, meg hasonlók jutnak magától az eszébe! (szóval ilyenkor mindig megnyugszom, hogy amikor olyan egyszerű kérdésekre, mint hogy mi volt az ebéd az oviban, vagy mit tanultak a foglalkozáson, nem tudja a választ, akkor az csupán az én idegesítésemre szolgál és a gyerek amúgy nem hülye! :)))). Szó került már többször arról is, hogy Roland eleinte csak szopizik majd, mást nem ehet csak anyatejet (mert a múltkor a drágám azzal állt elő, hogy alig várja, hogy a tesója KIUGORJON!!!!(ezt én is nagyon várom már, főleg, ha tényleg csak úgy kiugrik), mert meg akarja kínálni őt csokival :))) Lényeg a lényeg, egyik este vacsoránál elkezdtem hümmögni, hogy jajj, de finom ez a vacsi. (ha eszem, Roland azonnal táncolni kezd a hasamban, ami nem tudom, mit jelent, de ilyenkor mindig azt mondom Olinak-aki VÁLOGATÓS- hogy Rolandnak ízlik. Szóval hümmögök, hú, de finom ez a vacsi, Rolinak is nagyon ízlik. Mire Olivér tök komoly képpel elgondolkozva megkérdi: "Anya, most akkor a Roland felmászott a cicidhez és szopizik????" Hát Apával lehanyatlottunk a székről, micsoda kis kreatív fantázia! :)))

Ezen felül rajta vagyok a Week in my life projekten, ezerrel fotózom a "semmit" minden nap és készítem belőle az oldalakat, de majd csak egyszerre, egy bejegyzésben fogom megmutatni. :)

A rajztanfolyami élményeimmel is adós vagyok még, de ami késik, nem múlik, nem felejtettem el.
És: engedélyt kaptam a tulajdonostól a képregényes lávsztori leközlésére (amit megrendelésre készítettem, úgyhogy hamarosan azt is láthatják, akik kívácsiak voltak rá!!!


2 megjegyzés:

Audi írta...

Jajdejó! Várom a képregényt, nagyon. Nemhülye :-) gyerekhez gratulálok, igazán kreatív a lelkem! És köszönöm a híreket, beszámolókat.

szrjudit írta...

Oli sztoriján itt nevetek azóta is, tüneményes! Az oldalad is az :)