2012. február 19., vasárnap

Videoscrap, elmaradt és végre kiderült :)

Örömmel jelentem, hogy beszereztem egy head-set-et végre, így kényelmesen tudok résztvenni a vodeoscrapen (igaz mindentlátó kis ufo-szemem még mindig nincs, de a skype-on nagyon szép fotó van a helyemen :)))). A head-set-tel tegnap csak egy gond volt: nem bírtam belé életet lehelni.... persze a végén (hajnal egykor) nagy nehezen sikerült...most a normál beállítás nem működik az erősítőn, ahogy szokott, az uramtól fogok is érte kapni :))))
Na, a lényeg. Krisssz vezényelt egy sokpapíros vakliftet. Jociandi összezavart az őszies színű/textúrált papír kérelmével, így az egész oldalam őszies lett, ami nem baj :) Mostani fotóink úgysem valami fényesek, vagy már oldalba vannak foglalva :)



És még adós vagyok egy oldallal a múltkori sb.hu-s szülinapi sorozatból, amit Dido indított, a "vágj bele" kihívásra készült. Ez egy telefonnal készült ócska, elmosott kép, így totál érdemes volt belevágni :)))



Ez a fehér hátteres, minimálos megoldás eléggé távol áll tőlem, de nagyon tetszik egyébként :)

Ó és még egy nagy dolog, el ne felejtsem: az SBE hírlevelében kiemelten szerepelt az Orsi készletével készített "my Grand-grandmother" oldalam (fogalmam sincs, hogy mondja az angol a dédmamát, a fordító sem tudta, még jó, hogy nem adtam ennél hülyébb címet neki. :)


Nagyon jól esett ez a kiemelés be kell valljam, mert nem esik meg ilyesmi minden nap velem.


Oké és egy utsó hír (már megint hosszú vagyok, de vállalom :))), aki még a fácsén nem látta, pénteken kiderült, hogy aki a hasamban lubickázik:

 Bóbita : It's just october készletével.

5 megjegyzés:

Skippy írta...

Csúúúcs ez az oldal!!!

Florci írta...

most komolyaaan???? na mama, kösd föl! :))) az oldalak, különösen a fehér minimál csúcsjók!!!

millu írta...

Gratula a kiemeléshez,a fiúcskához különösen!!Az oldalak szuperek,jó ez a minimálos nagyon.

Era85 írta...

Ájulós lett a minimálod! Annyira csúcsszuper...!!!!!!
Kukk be hozzám!

Kisnyul / Andi írta...

Szuper vagy ez van, ha sok-sok oldalt készítesz! Gratula az elismeréshez!

És a kuki dolog: üdv a klubban! :)