2012. február 20., hétfő

OsDesign: The Heart full of love

Jaj, de nagyon várom már, hogy elmúljon a Valentin-napi herce und hurca! :) Annyira nem az enyém. Vagy csak nem tudom jól szóba önteni és képbe foglalni... Orsi egy korábbi készlete jelent meg erőst átgondolva, felturbózva a DDR-en (még két napig akciósan kapható!!!). Nagyon szép, csupa szív, masni, csillogás és szerelem-illat. Nekem egy jó kis cseppfolyós, szerelmes oldal lett belőle :)))


6 megjegyzés:

Unknown írta...

Jó ez a szíves template! tetszik a clustered, és szuperek a fotók is. Kell ennél több egy jó oldalhoz? :D

Audi írta...

Jó lett ez Gólyám, nem csöpög... :-)(Én sem vagyok vattacukor-rajongó!) Tetszik ez a fkete-fehér és plusz kicsitszínes megoldás. Drága Urad meg csak szórja azokat a rózsákat... (ha jól látom, rózsák azok).

Gabi írta...

A Valentin napot én sem igazán tudom hová tenni ... ettől függetlenül az oldalad nagyon szép !! Tetszik a szívbe rendezett sok-sok kép, és nagyon tetszik, hogy a képeken csak itt-ott ugrik ki egy kis szín. (Ez őrület !!! Újabban két kóddal kell bizonyítanom, hogy nem vagyok robot, és a második mindig olyan, hogy alig bírom kibetűzni. Néha nem is engedi elküldeni a kommentemet. PEDIG TÉNYLEG NEM VAGYOK ROBOT !!)

Florci írta...

én is utálom ezt a robotbizonyítást!!!! bippp...
tök olyan ez az oldal, mint a faliújságunk volt nyolcadikban! :))))

Gólya írta...

Ettől én is a falnak megyek!!! Mármint a robotozástól! Grrrr!

Whitefrost írta...

Nagyon jó ez a nagy szíves alap a képeknek, tetszik.