2012. február 23., csütörtök

Bettieescrap: Am waiting for the spring

Mai megjelenés:

kapható: digiboutik

Nagyfotós oldalam egy 2009-es nyári (bocs, csaltam) fotóval a gyönyörű NAGYfiamról :)... (ma rámszólt az UH-s orvos, hogy ő már a nagyfiam, a kisfiam a hasamban van, fura, még meg kell szokni :)))  Kipróbáltam a Krisssz által ajánlott Ps plug in-t az Alien Skin Exposure 4-et, de "sajnos" találtam még ott más szuper plug in-t is, pl. a Snap art3-at, és azzal játszottam össze ezt a festmény hatású fotót. Nagyon időrabló cuccok, mert nem bírtam leállni. :)))


4 megjegyzés:

Margó írta...

De jó is, hogy nem bírtál leállni!:-) .. én is megnézegetem, de még az ilyen kütyükkel nem bírok zöldágra vergődni!
Tetszik a festményhatás, egyetértek az UH-s orvossal!!!!! nagyon!!!!, os a nagyfiad pedig olyan gyönyörűs a "festményen", mintha kisleány lenne!:-)) Szép az oldalad!

Gabi írta...

Húúúúú ! Micsoda festmény hatás ! Nagyon tetszik az oldalad !! És én is nagyon várom már a tavaszt !!

Audi írta...

Na, ez szuper lett! Margóval egyetértve, első pillanatokban én is húzódozom az ilyen izék megismerésétől, aztán mikor rájövök, hogy mekkora már, na onnan nincs megállás... Egyébként meg irigykedem a (most már) három pasi miatt :))

evadraga írta...

Most jól becsaptál: nézem, Gólya kinek a fotójával dolgozhatott?!? :))) Csoda édes lett, a feeling is és a fotófestménnyé tétele is. :)
Menj csak a jobbagyféltekésre, klassz dolgokat fogtok tanulni, és majd elájulsz saját magadon Timi, hogy milyen rejtett dolgok kerülnek felszínre! :))) Majd kérek/kérünk tudósítást a tanfolyamodról kismami! :D