2012. február 1., szerda

Beedee és Bettiee szerelmes készletei

Hálistennek végre leemelhető a lepel erről a két szép készletről is!
Beedee art journalos (szerinte) "szárnypróbálgatása" akkorát ütött, mint egy húszkiós krumpliszsák arcon. Nekem "sajnos" azonnal össze kellett kapcsolnom Secima múlt heti cewés-macis kihívásával, és engedélyt kaptam a korai megosztásra Bee-től a cewén. Így végül is ez már egy publikált oldalam, de nem baj, hisz, mint köztudott, ismétlés a tudás üknagymamája is. :)
A macis apropó: amiről az oldalam is szól. Van a családban Tiborunk, ugyebear, Oli macija, de időközben rájöttem, hogy Ketteskének is van már egy kis mackókája, egy aprócska. A nődokim az IKEA mellett rendel (hálisten, különben sosem mennék el odáig.. :), de így jó okom van havonta bekukkantani :)))). Mikor elsőként igazolta a terhességemet, akkor is bementem és feltankoltam a Zenedémbe apró puha játékokkal, kislabdákkal, állatkákkal. Ez a maci is oda készült. De a női táska rejtett bugyraiban alámerülve úgy eltűnt, hogy csak hetek múlva vettem észre, hogy ott bujkál. Amikor is a várandós füzetemmel összeakadva láttak napvilágot. Isteni/égi jelnek tekintvén azóta is hordom magamnál, immáron biztos, hogy nem a Zenedés babáké, hanem Ketteskéé lesz. Össze is barátkoztak odabenn a táska mélyén, nézzétek:


Beedee Csuda készletét is mutatom hozzá, amiből készült: 




 Kapható a Scrapinsider-nél, és holnaptól a DDR-nél is. Sőt,  a készlet a héten 30%-kal olcsóbban beszerezhető Bee korábbi készletei mellett, amelyek most félpénzért a Tieid lehetnek!!!

Itt egy szuper kis add-on is vár Rád freebie-ként , sőt mi több, vendégeskedhetsz Beedee csapatában, ha jelentkezel a CT guest call-ra! Részleteket ugyanott megtalálod!!! Sőt a készlet is megnyerhető egy kommenttel! Részletek még mindig ugyanott.




Bettiee egy szerelmes kollabbal ( Always Kisses) jelentkezett az egyik kedvenc színkombómmal: piros-fehér-fekete. Nekem nagyon tetszik a készlet, nem volt ördöngösség vele oldalt hozni. Egy szilveszteri pusza lett a főtéma :)))


Az oldalam:
 Promó Bettiee-nél is, most ő is akciózik!

 



5 megjegyzés:

Gabi írta...

Húú !! Ez a szilveszteri oldalad csúúúúcs !!!

kreatívhit írta...

Nagyon tetssszzz :)

Audi írta...

Én is imádom a fekete-fehér-piros kombót... És az oldalad nagyon szuper lett! Az a sok kis pici szív, biztos a csók hatására szabadult ki és repked feletettek.

Toni írta...

Yippi! Jó olvasni a sztorikat, és ezek ketteskéhez is vándorolnak majd, ha értője lesz a meséknek! Meg közbe nézeget is!!! Hátradől, ma se keltem hiába! Pusz! :)

beedee írta...

Imádom azt ahogyan írsz, és alkotsz :) "ketteske" igazán szerencsés :))))))))))))