2012. január 24., kedd

Tibor az örök szerelem (Nekem ugyan nem Tibor, hanem Géza)

de Olivérnek egyelőre még Tibor. Idestova úgy 4 éve. Ez szegénykémen alaposan meg is látszik már. Sokszor elgondolkozom azon, vajon a szövet, a plüss és a benne lévő tömőanyag kibírja e fizikailag addig a pillanatig, amíg Oli úgy dönt, hogy nem dugja be maga és a csaja közé az ágyba....remélem.
Biztos meséltem már, hogy anno Tibort Anyukám egy Luca-napi vásáron szerezte be, újonnan. Az azévi Tibi-csokis Télapó-csomag eleme volt, ám ezt akkor még nem tudtam. Később (rá egy évre), amikor megbizonyosodtunk afelől, hogy Oli számára Tibor a kiválasztott ÁLLAT, nagyon örültem, mert megint volt a Tibi csokis mikicsomagban Tibor maci. Igen ám, de fekete orrú, nem ilyen narancssárgás. Fekete orrú Tibor első perctől büntiben volt a fiamnál, nem kellett. Pedig én, balga anya vettem vagy 5-öt. Biztos ami biztos alapon. Na jó, azért FAKE Tiboroknak is van most már sorsuk, pl. az oviban az az alvóállat, mert nem engedtem be a bacitenyész környezetbe az igazit. (így is sokat mosom, hát még úgy mennyit kellene).


Nemrégiben Tibort újra kellett éleszteni, mert beakadt a feje a gyerekágy rácsai közé, Oli pedig reccsenésig húzta, és a feje leszakadt. Oli olyan ordítással hívott minket be a szobájába, hogy azt hittem kiszúrta a szemét, eltörte a kezét, mittomén....ha már lenn volt a medve feje, kapott egy kis plusz bélést a hasába, mert az is össze volt már aszva, így most lényegesen jobban néz ki, mint a fotókon, amelyek még a baleset előtt készültek.
Egy szónak is száz a vége, a cewén Secima kihívása fut, naná, hogy macis, de Éva rendes volt, és megengedélyezte, hogy akár más plüssállat is lehet....mázli, hogy nekünk macink van :))) Ezen apropóból készült el a második emlékoldal Tiborról (első itt). Merthogy megint elkísérte Olit a kórházba, és a fotón lehet is látni a viszonyt: a "tudatalatt foglak, kapaszkodom beléd, ha nem lennél a kezemben biztos keresnélek, de így hogy ott vagy, rádfekszem és tudomást sem véve rólad nézem a mesét"....



5 megjegyzés:

szrjudit írta...

Egyem meg a kis szívét!!! Ennyire eltalált oldalt. A maci(m) meg elfér a hitvesi ágyban is, hidd el ;)

Toni írta...

Oli nagyon tud valamit: nekem is Tibor az örök szerelmem! Csak az enyém bár most tölti a 36-ot nem ennyire elnyűtt! Csudiklassz!

Névtelen írta...

Jajjiii de édes! egyem is meg!!!! Nagyon tetszik ez az oldalad, most nagyon!! valamiért...a többi is, de ez nagyon tetszik...még nézegetem egy kicsit :)))
A mi hitvesi ágyunkban egy 25612 éves kispárna van, ami nagyon jól mutat köztünk :))) ha a kispárna nincs, nem alszom - punktum :))) a szülőágyon is fogtam...hehehe.

beedee írta...

Eeeez egy tündérbogyesz :))) A bejegyzés, az oldal... és Oli meg imádnivaló!!

Secima írta...

Itt is megcsodáltam Szent Tibort. :) Na, meg az oldaladat is. És megsúgom, elférnek a hitvesi ágyban is. :))))