2012. január 15., vasárnap

Osdesign: Glamorous Days

Ma megjelent Orsi régi-új, felújított készlete. Kapható az SBE-nél, hétfő estig akciós áron.



Az oldalaim, hamisítatlan karácsonyi hangulatban :)


(ez utóbbi az LJD 125 template-tel)


Mint ahogyan írom a második oldalon, nálunk 23-án éjjel díszítenek az angyalok. Idén egy kicsit megvárakoztatta őket Dr. Csülök. Ezt még nem meséltem, de most megteszem, mert tanulságos arra nézve, hogy takarítás után ne nyitogass kuktát!
Karácsonyt megelőző nap, tehát 23-a. Vásárlás=check, ajándékocsomagolás, míg ded alukál=check, takarítás=check, közben főzés=check. 3/410-et írunk, estéből persze. Lerakom elégedetten a mopot, kész vagyok. Már csak csülök urat kell levenni a kuktával a tűzről és jöhet a fadíszítés, ded már alszik.
Kukta le, szelep felnyit a mosogatóban, majd Timi-szokás szerint arrébb szalad, mivel aza fóbiája, hogy a kukta úgyis felrobban, legalább testi épsége maradjon meg. Majd sanda gyanúval visszanéztem, s látom, hogy a mosogató mellett a hófehér spejzajtó, valamint a tiszta edények a szárítón, az ablak, a hófehér konyhaszekrények érdekes barnás-sárgás zsírral porlasztódnak, by kukta!
Testi épségemet már annyira nem is sajnálva visszaszivárogtam a kuktához (a felsőt ki kellett dobni, ami rajtamvolt), gyorsan visszanyomtam a szelepet, majd körbenéztem. Éjfélig takarítottam a szanaszét porlasztott finom mézes-mustráos zsírt...közben embereseket káromkodék (tudok ám)... Majd éjfélkor már el is kezdtük díszíteni a fát. Kettőre ágyban is voltunk. Ugye senki nem csodálkozik a kialvatlan fejemen, ami a fotókon szerepel :)

No, a fotók az oldalaimon 24-én reggel készültek, igen, én pizsiben vagyok, vállalhatatlan fejjel, de a retus azért egész jót tett. Ded már felöltözve otthonkába. Nálunk ez olyan pizsis rész, amikor: "Hű, itt a fa, ajándékok, juhéj!", az ünneplős verzió az est van Anyunál, vagy Anyósomnál, vagy mindkét helyen :). De ilyenkor reggel egy-két kis apróságot lehet bontani és örülni neki.

Hát rövidséggel ennyi az oldalaim története :)

6 megjegyzés:

Florci írta...

a sztori halálti, totál gólyás, imádat. a fölső oldalt azonmód lenyúlom liftre, de dekára ám, annyira florcis.
Gólya, tök jó hogy te vagy, komolyan!!

evadraga írta...

:D bocsi a mosolyért, de tényleg totál gólyás volt az egész történet! :) Bár még azért szerintem, megúsztál sok dolgot, mert „a ded már aludt”! :D Puszi nektek, vigyázz magadra nagylány! :DD
Cukik az oldalak és a fotók is!! :)

kreatívhit írta...

:)))

Unknown írta...

De jó, hogy történet is van az oldalakhoz! Remélem azóta már nevetsz magadon :)

Toni írta...

Ez a "már csak ez kellett..." tipikus esete! Azért örülök, hogy nálatok se bír semmisenemse egyszerű lenni! Tök tutker az oldal és egyátalán nem tűnsz leamortizáltnak! Én egy kicsattanó kismamátot látok! :)

Margó írta...

Amikor nem lesz kedvem takarítani, egy időben a "nemleszkedvemmel" odateszek valami kuktás főzést:-))) .. és Rád gondolok!!:-) Vigyázz azért ám magadra!!!!