2012. január 22., vasárnap

Dupla adag babás....

Merthogy tervezőinket a sorozatos teherbeesések és babahírek arra késztették, hogy készítesenek nekünk babás készleteket. :) Bettiee-nél is vagyunk vagy 3-an babavárók, Orsinál meg asszem ketten, plusz egy friss babás anyuka. No, nem is szaporítom a szót, mert örülök, hogy egy bejegyzésben mutathatom az oldalaimat és a készleteket.

Orsi egy Bundle-t készített, fiús és csajos készlet is van. Ez nekem azért jött kapóra, mert még nem tudjuk ugyebár a babánk nemét, tehát lehet találgatni, szóval lehetett használni mindkét csomagot :)
A készlet:

available at SBE

 Az oldalam pedig egy dupla oldal a babaváró fotókönyvembe. A második "találkozásom" Ketteskével, amikor ugye már az is kiderült, hogy van szívhangunk. :) Ezt jó anyuka módjára rögzítettem is. Az orvos persze mosolyogva nyugtázta, hogy őt már nem lepem meg semmivel (na azért a szülés videóktól én kiakadok. Múltkor megnéztem egyet, ami csak úgy kering a neten. Sztem az beteges!)
Az oldalam tehát:

(SimplyTiffany templatet használtam mindkét oldalához.)


Bettiee készlete, a My Baby szintén ma jelent meg. Itt már a legfrissebb UH fotókból használtam, amit pár bejegyzéssel korábban mutattam natúrban.

A készlet 6 papírt és 90 elemet tartalmaz.

 available:Digiboutik and Scrapbird

Az oldalam pedig még mindig dilemmázós, vagyis bátran használtam rózsaszínt és kéket is :))): 


9 megjegyzés:

Florci írta...

óóóó, anyám... akármi is ez a tündérkrumpli, olyan babakönyve lesz, vaze!!! Hogy bírod ezt energiával??? Imádatos!

Era85 írta...

Nagyon szuper!!! Irtó jó a két klt, de az oldalaid még annál is jobbak! Nagyon tetszik!!!

Zsanka írta...

Húha!
Szorítok,hogy "kétnemü" anyuka lehess.Az oldalaid fantasztikusak,a babakönyv csodás,a szövegrész pedig ámulatbaejtö!!!!!Bárcsak én is ilyen szépen ki tudnám fejezni az érzéseimet!Ügyi vagy!

ziti írta...

nagyon jó ötlet a babaváró könyv, és nemcsak, hogy jó ötlet, hanem klassz a kidolgozása is!

kicsit off:
mivel még nem tudjátok a kis jövevény nemét, ezért erről a poénról még nem csúsztatok le:
http://szegedmacafe.hu/2011/04/17/tortabol-derul-ki-a-szuletendo-gyermek-neme-video/
én a második gyereknél szeretnék egy ilyen tortát

Toni írta...

Szét irigykedem magam teljesen!!!! Hogy miért nem tudtam én még akkor scrappelni, mikor Milit vártam?! Na sebaj, majd a visszatapsolásnál! Naaagyon tuti ez a babakönyv, imádom, hogy az érzéseidről is írsz benne, nemcsak olyan tényekről, adatokról, hogy mi hány centi!!!

Névtelen írta...

Állati jó mindkét oldalad, a dupla és a színes szimpla is! Irigykedem ezerrel mind a terhesség miatt (na, nem mindig érzem így... :), mind azért, amit Toni is írt, hogy ezt a klassz áldott állapotot/érzést meg tudod scrappelni!!! Én már azzal is kibékülnék, így utólag, ha a gyed alatt megtaláltam volna a scrapbook-ot...így meló mellett...hát melós :)))
de egy szó mint száz - Veled újra átélem a terhesség minden pillanatát! sok sok boldog pillanatot és örömteli várakozást kívánok Neked! magunknak meg azt, hogy oszd meg minden pillanatát!!!
bocs, hogy hosszú lettem :)))

Ritttus írta...

Micsoda babakönyv készül!!! csodás lesz!!!

Margó írta...

Állandó olvasód voltam eddig is, és ezután is:-) az oldalaid nagyon tetszenek és én is örülök annak különösen, hogy az érzéseidet írod le!!:-)

Unknown írta...

wow! a második oldalad is milyen ötletes! ájulat!