2012. január 11., szerda

Bóbita Button set vol.1.

Megjelent Bóbitától egy apró kis gomb-csomag, mely 20 gombot tartalmaz 5 féle színben.


Az oldalam:
Bóbita mindenféle készleteivel és Beedee wa-jával

 Az oldalamon szereplő fotó idén (vagyis tavaly) szilveszterkor készült Gödöllőn, a Solier Café-ban, Tulu és Noémi barátnőm látható még rajta. Épp nagyban ropjuk a retro-disco zenére (talán a Modern Talking egyvelegre) és épp azon röhögünk, hogy hogy lehet ennyire lötyögni, és ennyire hülyén érezni magunkat Modern talkingra táncolás közepette :))))

Mivel én nem is alkoholizáltam, ezért aztán nem is tudtam kellően átélni a dilis zenét :))), de jónéhány számra roptunk azért :)
Másodszor szilvesztereztünk itt, tavaly eggyel többen voltunk, most meg egy féllel :) Na jó ezt kimagyarázom. Tavaly a plusz egy barátunk is velünk volt, de ő most asszem Ausztráliában van a tesójánál, a fél a meg a kisbabám a pocimban, hihi, látszik is egy picit a képen. A "mitvegyekfelnincsegyrongyom" idén hatványozottan érvényes volt, az ezüst felsőt előző nap rittyentettem a turiban :))) (amúgy Kisnyul, látod mi van rajtam? Karácsonykor is ezt viseltem a fülikkel együtt, és mindenki le akarta szedni rólam-és nem azért mert nem áll jól :))))

A kaja idén is frenetikus volt (bár nagyon hasonlított a tavalyi menüsorra), és tekintve, hogy karácsony óta ettük a rengeteg (4 kilónyi) csülköt, amit elkövettem, így a csülkös fogásoknak annyira már nem örültünk. De mégis kénytelen voltam azt enni, mert a másik választhatóban penészes sajt volt, amit most nem célszerű ennem.... Nem baj, dugig jól laktunk, a vendéglátás kitűnő volt, a társaság pedig szokásosan nagyon jó. Hatosban a barátainkkal. (kb. 10 éve mindig együtt szilveszterezünk, régebben kicsit többen voltunk, de a hatosfogat, a mag mindig együtt!) Nagyon jól éreztem magam, még úgy is, hogy haza kellett vezetnem után sötétben, fáradtan, álmosan. De reggel aludhattunk amíg akartunk. Bubika Anyunál szilveszterezett a húgom kislányával és anyósával egyetemben. A két nagymama jól bírta a gyűrődést, fél 6ig beszélgettek. A gyerekek fél12-ig (Oli), és fél3-ig (Enna) buliztak :)))) Egyszóval mindenki vidáman búcsúztatta az óévet, amely engem pozitív életszemlélettel arra enged következtetni, hogy jó évünk lesz, mégha a hazánkat esetleg el is adják a s...nk alól :)))

3 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Igen, igen, látom ám! Virul is a fejem, mit tagadjam! Örülök, hogy örömet szerezhettem! :)

Az oldalad nagyon egyben van!

Margó írta...

.. szerintem is, mármint amit Andi az oldaladról mond:-) .. és amikor először megláttam a fotót, olyan jó volt somolyogni, mert nem lehet azt mondani, hogy nem látszik az a +fél fő:-)))

Névtelen írta...

Annyira szeretem az írásaidat, és az oldalaid a hab a tortán :)))