2011. november 23., szerda

Zsigerke, avagy a heticewe

Na, ha erre a címre nem buknak rá páran, akkor semmi. De mivelhogy most ez nekem perpillanat eléggé megtetszett, gondoltam bevonzom vele a nézelődőket, és mutizok fügét a lelécelőknek. Mostanában uncsi a blogom- biztos ezért is hagytak itt páran- bevallom jól nem esik.Tudom, csak én vagyok akkora marha, hogy ilyesmiből ügyet csináljak magamnak...nem baj, bevállalom, ez is én vagyok.-
Én is az vagyok (mármint uncsi) és a visszajelzések is ellaposodtak. Majdnemhogy nincsenek. Ma elgondolkoztam egy mélyenszántó kérdésen. Vajon scrappelnék e még egy év után is, ha nem kapnék az oldalaimról visszajelzést TŐLETEK? Akik értetek hozzá. Vagy akikkel egy feladaton dolgozunk? Valószínűleg igen, de nem ennyit, nem így, nem ebben a formában.
Zsigerke kiszólt ma belőlem.
Toni a bűnös, ő akarta, hogy Zsigerkét elővezessük a héten és oldalba foglaljuk. Zsigerke-Gólya kinyújtotta mind a sok karját, mint egy Shiva istennő és elkezdett vele csépelni, meg hadonászni, meg kapálózni. Zsigerke-Gólya megmonnnnya, mi a baja. Zsigerke-Gólya nem fél kiadni vágyait, álmait és kéréseit. Zsigerke-Gólya nem fél negatív kritikát nyilvánítani, vagy segítő szándékkal fájdalmas igazakat mondani. Zsigerke- Gólya megint hiányolja az élve-hozzászólókat a blogján. Zsigerke-Gólya feedback-hiányban pangódik és mint olyan, az egy veszedelmes betegség!(nemtom, ragályos é, de mindenesetre engem megpadlóz rendesen. Mármint nem engem, hanem Zsigerkét.)

Na, Zsigerke-Gólya ma ilyetén-formán mutatkozott meg a nagyvilágnak:
"Mélyen tisztelt publikum! Jobb ez, mint egy unikum!
Nyolc karja van, vagy annál több, etc. megasatöbb."
Egyétek és vegyétek, ez vagyok én, legbelül! És büszke vagyok rá. Ilyen vagyok és punktum. Tetszik, nem tetszik? Néha nekem sem. Mikor mind a nyolc karját kényszerzubbonyba, gúzsba préselik, és hátrakötik, begipszelik.
(na, remélhetőleg egyetleg agykurkász sem kezdi el elemezni, amit most itt leírtam, mert olyan sírva-vigadós, bús-keserű komédikus önmvallomást dobtam, hogy még nekem is fáj.)
Mindenkit csókoltat Zsigerke, főként Ickát, kinek csodálmányit haszosítottam Zsigerke interpretálása végett/miá.

Jó éjt gyerekek! :)

8 megjegyzés:

Margó írta...

Kedves Zsigerke-Gólyácska! Akkor végszóra megérkeztem? De jó, akkor időnként tudok jókor jönni:-) Szuper, izgalmas, otthonos a blogod, először ezt kell megállapítanom!
Másodszor, ha újra születnék szeretnék olyan felszabadult, energikus, tehetséges, szinte mindenhez értő, kitartással bíró, nem nyelem le - kimondom lányka lenni, mint Te. Ez volt most az esti igaz mese, de jövök legközelebb is!:-) Jóéjt!

Névtelen írta...

Hát Zsigerke-Gólyácska mit ne mondjak!Elaléltam a megújult blogodtól,és megörvendeztetlek,ha tudsz róla ha nem,igaz kommentelni nem szoktam /belölem is megszólalhatna a második énem/,de én belesek MINDéG ide tehozzád.Szuuuper fantasztikus a szöveged,az alkotásod,én jövök,maradok,te pedig Zsigerke-G.kapd össze magad,és lepj meg sok jóval mindnyájunkat:)
És én is,én is szeretnék ilyen felszabadult,energikus,tehetség lenniiiiii!

Evus írta...

Szuper a blogrucid, olyan otthonos!
A szöveged pedig állati jó!!!

Kisnyul / Andi írta...

Na akkor írok, mert úgy érzem meg lettem szólítva... :) Irultam-pirultam aztán elmosolyogtam aztán jól megijedtem, hogy 8 karod nőtt.. :) Állat az oldalad!

Gabi írta...

Kedves Zsigerke-Gólya ! Én ugyan többnyire csak a háttérből figyellek, de MINDIG figyellek ! Reggelente az az első, ha beértem a munkahelyemre (na jó, majdnem az első ...), hogy megnézem, van-e új blogbejegyzés. Tőled is. És elolvasom. Kommentelni ritkán szoktam, és nem mindig csak az időhiány miatt. Szuper a blogod, szuperek az alkotásaid, és csodálom a külső szemlélő számára fogyhatatlannak tűnő energiád. Jó lenne, ha személyesen is ismernélek ! (huh - ez nem felhívás randira ;-) ) A nyolc csápodtól pedig én egyáltalán nem ijedtem meg. Nekem ugyanis 100 szemem van ;-) Szép napot kívánok !!

Minyu írta...

Teljesen jogos! Én sem kommenteltem már mióta, pedig mindig megnézem az új bejegyzéseket. Irul-pirul...
Az oldal meg annyira tuti lett! Bár én megnézném színesben is a textúra nélkül. De ez annyira te vagy! Ezerfelé pörögsz. De 8 felé tuti.

Névtelen írta...

Áh, én is mindig olvaslak, csak nem nagyon kommentelek sehol sem...hm, leszoktam róla, "kapok hiányába adok sincs" :D de engem ez annyira nem zavar, mert nincsenek volt olvasóim, csak 12 szűk érdeklődő :)))) és nagyon szeretem az oldalaid, meg az irományaid :))) Szóval fel a fejjel!!! és szép-vidám napot!!!

Florci írta...

én nem veszem magamra, de tökre értem, miről beszélsz.
nekem jó itt lenni, és még jobb, hogy élőben is ismerhetlek (kicsit).
elismerő buksisimi, puszik és vállonveregetések Florcidtól!