2011. november 25., péntek

Bettieescrap: Santa is here

Bettiee új készlete nagyon kedves kis Télapókázós, telis-teli klasszul pakolászható elemekkel. Na ezekből én most egyiket sem hozom, mert egy szinte kész papírt választottam egy nagyon ócska mobilos fotóhoz, amit ennyire sikerült feljavítanom. Kishugom kicsi lány találkozik a Télapóval :)- (ha jól nézem, a Télapó a Nagymamája:))))))



Íme Enna és a Miki-anyó :


Szerintem már Enna nézéséből  is kiderül, hogy okos kiscsaj, és már 3 hónaposan sem hiszi a Télapó valódi létezését.

Erről jut eszembe, nem tudom, mi van a gyerkőceimmel az oviban, de ilyen kényes kérdéseket kezdenek nekem feszegetni: Timi néni, ugye nincsenek szellemek? (erre mondjuk rögtön rávágtam, hogy sztem vannak, és utána kezdhettem magyarázkodni.... :)))) Timi néni, szted mit jelent az, hogy én szerelmes vagyok??? Az egyik Apuka pedig aranyos volt, reggel összefutottunk már a kapuban és azt mondja: Épp azt magyarázom Bélusnak (nem ez az igazi neve a gyerkőcnek :))), hogy a Télapó, csak egy kis részben ember.... Na hát erre végképp nem tudtam mit reagálni :))) Mondtam, mindenki a saját hite szerint :))))) Hát most én romboljam el egy rossz beszólással a gyerek törékeny hit-kastélyát?

Ezekkel a mélyen szántó gondolatokkal vonulok ma gyermek mentes munkanapra, értekezni egész nap, éjjáéjjáó! (pfuj!)

SZép napot!

1 megjegyzés:

Gabi írta...

Igen, a váratlan kérdések teljesen kiszámíthatatlanok ... Csengém három és fél éves volt, amikor nyáron tegnerparti nyaraláson reggel 8-kor az apja kezébe nyomta a fényképezőgépet ezzel a szöveggel: "Apa, légyszi fotózz le, mert nemsokára jönnek értem az angyalok és felvisznek az égbe!" Apja kezéből persze majdnem kiesett a gép - ... mint kiderült, korábban nagynénje azt mesélte neki, hogy aki meghal, azért eljönnek az angyalok és felviszik az égbe ...