2011. október 9., vasárnap

Zene és Zenede :)

Minő véletlen (amelyekről eleve tudjuk, hogy nincsenek :))), hogy a sb.hu ehavi első kihívása a zenéhez kapcsolódik. Na jó, megvallom a szegénységi bizonyítványomat, abszolute nem voltam képben, hogy okt. 1 a zene világnapja. De valamit tudhattam, mert 3 évvel ezelőtt ekkor indítottam el a zenebölcsimet, mely két éve működik jelenlegi helyén, így most ünnepeltük a 2. születésnapját, október 4-én, a kisfiam születése napján pont. (na erről is ígértem, de ez még várat magára, csak szépen sorjában! :))))
Zenede szülinapjáról készült az oldalam a kihívásra, melyhez a regelt tagoknak egy szép frebie is letölthető, melyet a kihívás háziasszonya, Beszteri Eszterünk készített és szépséges, mint mindig. :) Az ő egyik template-jét is használtam fel az oldalamhoz.  Na, nem is magyarázok többet, mutatom :)


Beszteri zene wa, hangjegy, overlay és template 13, Osdesign papírok, 
idézet a Valahol Európában musicalből, az egyik kedvenc dalomból.

 A szülinap egyébként abban merült ki (mivel 40 percről és jónéhány mozgékony 1-2 év közötti csemetéről van szó :))), hogy vittem körte"tortát", amit a gyerkőcök seperc alatt befaltak, meg két gyertyás kis vonatot, fújtam szülinapos dalokat furulyán és énekeltünk szülinaposakat, egyébként pedig nagyjából minden ment a saját kerékvágásában. Volt egy pályázat az anyukáknak, szülinapi dalokat, verseket kellett írni, megadott szavakkal, hárman pályáztak az egyikük legalább tíz dalocskával. Kaptam két bölcsibe menő nagyocskától búcsúfotót is, sőt, kaptam még tőlük búcsúzkodó dalt is, teljesen meg is voltam hatva!, annyira jól éreztem magam, olyan kedvesek voltak, és látszólag mindenki jól érezte magát. Nagyon várom az utánpótlást (általában egy és két év köztiek járnak, aztán mikor megkezdik a bölcsizést, akkor könnyes búcsút veszünk)!!!

5 megjegyzés:

treza írta...

Hogy Neked mikre nincs, ill. van energiád! Isten éltesse a Zenedét, és még sok ilyen szépséges szülinapot neki! :)

ziti írta...

nagyon tetszik az oldalad, és csatlakoznék az előttem szólóhoz: boldog születésnapokat kívánok ;)

kreatívhit írta...

Nagyon tudom értékelni amit teszel.

Era85 írta...

Boldog szülinapot! Igazán mozgalmasak a napjaid! Még sok ilyen szép napot neked!

Margó írta...

Délután arra gondoltam, hogy vajon Te mikor alszol Gólyácska?! Nem is hiszem, hogy életem során ismertem-e olyan valakit, akiben ennyi energia volt arra, hogy a környezetének minden pillanatban szépet és jót adjon! Mindenki nevében köszönöm!!!