2011. október 12., szerda

Oliszüli

Ígértem még a fiam szülinapjáról beszámolót.. nos olyan nagy szövegelést azért nem fogok nyomni, de mesélek kicsit. Eddig mindin évben két szülije volt az ifjúnak egy családi, meg egy babazsúr. Idén egyszerűen nem volt erőm és energiám babazsúrt szervezni. Sebaj, Nagymamája szervezett neki és az unokatesókkal zsúroztak egyet, szombati nap. Másnap, vasárnap délelőtt elmentek megvenni a szülinapi ajándékát az Apukájával. Olyan klasszis cangát kapott a gyerekem, hogy én is irigylem: minden gyerkőc álma lehet egy ilyen! Gyönyörű és bukósisakot is kapott hozzá, színben passzolót :). Egyelőre két plusz két kerékkel nyomja, de gondolom nem sokáig, mert már most is alig-alig érnek le a pótkerekek. Tavasszal levesszük neki, nincs mese :). Délután aztán összegyűlt a família és annak rendje s módja szerint földig cibáltuk az ünnepelt fülét, persze csak képletesen. Volt eszem-iszom, dínom-dánom és 3 torta is (tüzijátékkal, mert az úgy dukál :)). Kapott még kirakót, elektromos buborékfújót (tök jó, milliom bubit fúj egyszerre), mesekönyvet, gesztenyebabát, memóriajátékot, vonatos szettet, távirányítós autót, állatfarmot, miegyebet, felsorolni sem tudom. Az oviban is szokás nálunk a szülinapos köszöntése, itt is megvolt hát a "buli", kedden. Képi ízelítő következik :)

Babazsúr:





Ugye, milyen gyönyörű????





Családi szülinap:



Nagy nehezen összejött 4-et mutatni :)

Elszántan próbálta elfújni a tüzijátékot is :)



A sisakot csak azért vette le néha, mert izzadt a feje :)


Huncut marcipánzabizó :)


fenomenális fotó by uram
 Természetesen az idén is készült rólunk közös fotó a születésének percében, okt.4-én, 13.11-kor. Ekkor épp az oviban voltunk és ő mélyen durmolt. A kollégákat előre felkészítettem, hogy vagyok olyan lökött és be fogok jönni, ha alszik, ha nem, nekem ekkor kell egy fotó! :) Így szerencsére nem néztek annyira hülyének :)




Ovis szülinap :


dalolnak neki a többiek annyit, ahány éves :)


pótfújás: az eredetiről anya lemaradt :)

az ünnepeltet dolgoztatják :)))), ő szolgálja fel a tortát...

 És a csuda bringa, immáron éles használatban! Most mondjátok, hogy Nektek nem kéne ilyen! Nekem kéne! :))))
Amúgy a fiam dobott ismét egy szösszenetet a minap. Éppen beszámolt a főnökömnek arról, hogy neki van egy klassz bringája és hozzá bukósisakja is. Mire Panni néni megkérdezte: Na és mire kaptad Te azt a biciklit? Oli lekezelően válaszolt: Hát biciklizésre.... (ezek a felnőttek annyi csacsiságot kérdeznek, nem?)




És egy kis szösszenet még a végére:

Drága Beedde barátosném blogján mától elérhető egy csudaszép freebie (nem is értem miért adja ilyen olcsón :))), a The little piece of Blue (na futás letölteni:)))), és ezzel mindenem megvolt ahhoz az oldalhoz, amelyet már régóta tervezgettem. Szerencsémre találtam a családi fotótárban 4 éves Nagyimat, Anyumat és magamat. Vártam hozzá az "Oli négy lett" fotót és már össze is dobtam az oldalt, mert Beedee megteremtette hozzá a tökéletes templatet, amit vadásztam már egy ideje. Íme:

Beedeesign: The little piece of blue
       

4 megjegyzés:

Era85 írta...

Csudaklassz az egész! Imádom a sztorid! Nagyon tetszik, hogy találtál mindenkiről kis kori képet! Ettől még jobb az egész. A kisfiad egy nagyon-nagyon jó pasi!!!!! Imádom a szemeit!

szrjudit írta...

Az oldaladdal kezdem, szuper gyönyörű, mondtam én Bee-nek, hogy a template nagyon jól sikerült, igazán megtöltötted tartalommal, imádnivaló az összes 4 évesed ;) A fotók meg, óóó, olvadozok, nagyon jó volt olvasgatni, nézegetni. Oli gyönyörű!!!

beedee írta...

Először is a legfontosabb: utólag is boldog szülinapot kívánok a nagyfiúnak!! Gyönyörűséges, a lányok nem menekülhetnek majd....
Másodszor az oldal csodás! Hatalmas ötlet!!! Lehet, hogy majd liftelem (fényképfüggő), mert a template véletlenül nekem is megvan :)) Csókollak!

Margó írta...

Élveztem a beszámolót!!! Időnként úgy látom a fotókon, hogy idejében "félteni" kell a fiadat, mert a lányok... Tetszik a születés pillanatára emlékező fotóötlet és megvalósítás:-))) szuper az utolsó oldalad is a négyévesek tablója és persze én is szeretnék először egy bukósisakot, utána egy ilyen biciklit, bár lehet, hogy kellene hozzá még egy pótkerékpár:-))