2011. szeptember 29., csütörtök

Próbálom utolérni magamat...

Hozom gyorsan megmutatni, amiket az SB.hu ehavi játékaira készítettem. (sietek megint, mert még össze kell csomizni holnapra a fellépőcuccaimat és a szemem is hajaz már egy bagzó nyúléra. Szép leszek holnap így, teljesen színpadképes, :))))))))).

Varrogattam, Mörike kihívására. A tutor, amit készített nagyon tetszett, abba sem tudtam hagyni a varrást! :)
Oli imádja a könyveket (nekem már a hajam is hullik a lila Anna, Peti... könyvtől, az a kedvence.). Nagyon meg is becsüli őket, kicsi korától lehet neki papíros könyvet is adni a kezébe. A memóriája is igen szuper, így egy-egy mesét egy-kétszeri hallás után, szinte szó szerint vissza tud adni, de a lényegét mindenképp. Itt is éppen magának mesélt az egyik kedvenc meséjéből, az Eperkéből (igen, tudom, fiú, de ezt szereti, ez van, no. Egyébként én is: kedves és tanulságos mesék)


Varrogattam még egy másik oldalon is, igaz, ez nem lett pont olyan, amilyennek szerettem volna, de ezzel még futok majd egy kört Krisssznél, HELP ME!!!! címszó alatt. A havi fotó kihívás a VÍZ témakörét bontogatja, így vizes képpel készültem a Betűk és számok kihívásra, ahol a betűt vagy számot, mint díszítő elemet kellett alkalmazni. Sokszor említettem már, hogy Apukám fotós. Volt szerencséje Norvégiában járni a nyáron (még a borzalmatos tragédia előtt hazaért), és tonnányi vizes fotót hozott, ebből nyúltam egyet ehhez a kihíváshoz. Kicsit fotókönyv borító jelleget kapott az oldal. Hátha lesz belőle egyszer még az is :)

Aztán volt még téma a tanulás is, bármilyen tág értelemben. Hát én elég messze estem az iskolai légkörtől, ami az oldalamat illeti, inkább a tapasztalás útján történő tanulást vettem célkeresztbe, bővítve ezzel a tunéziai fotókönyvem oldalainak számát is: kettő az egyben. :)


 És végül, de természetesen nem utolsó sorban Dia által vezetett vázlatterv kiívásra, ki másról is készíthettem volna oldalt, ha nem az én gyönyörű és drága, mindjárt négy éves kisfiamról. A fotó is meg lett dolgozva és főleg retusálva, mivel a kisskacot előző két napban totál összecsípte egy-kétezer szunyeráj és tele volt az arca is csípéssel, plusz az oviban sikerült végignyalnia a biztonsági gumipadlót kiesvén a csúszdából, így az orra alatt éktelenkedett egy hatalmas seb is. Azért egész jól rendbepofoztam őt, nem ? :)))))

(az összes oldal creditje megtalálható az sb.hu-n az aktuális képeknél, elnézést, de nem játszom most az ide másolgatásával)

Hát mára ennyi voltam, mindenkinek jó éjt!!!

6 megjegyzés:

Florci írta...

judúúús! a norvégiától behaltam!! A varrások eszméletlenek mindenhol. Ezektől a kis odabiggyesztett dudliktól meg táncolok! Ájlávgólya!!!

kreatívhit írta...

Nagyon tud valaki:)

Toni írta...

Fergeteg vagy! Anna Peti nálunk is zenél, de szerencsére lassan Kipp Kopp trónfosztotja és még nem unom halálosan! :) A medvetalpas oldalad behalás, milyen állat feliratot rittyentettél! Norvégia is hálás, Olin pedig a szucsik és a orragyűrés se ronthat olyan szííííp!

Era85 írta...

Hűűűűűűűűű, de klassz mindegyik!!!!

Krisz írta...

MIndegyik oldal szuper! Tele ötlettel. Látom termékeny hóapod volt! Szuper! :)

Ritttus írta...

fúúú...itt aztán van mit nézni! minden oldalad klassz, de nálam a fotókönyves viszi a pálmát, nagyon jó a sok kis papír és a nagy keretszöveg. nagyon tudsz!!! :)