2011. szeptember 3., szombat

Büszkeség balítélet nélkül

Nagyon sok mesélnivalóm volna, majd jövök is velük, de most az első és legfontosabb! Új CT tagságra kértek fel, amit kitörő örömmel fogadtam el. Nem másért, hanem azért, mert egy új Designert köszönthettek a sorban, akinek a munkái sztem simán ütik a profikét, legalábbis az én szememben: BÓBITA előlépett! Mai nappal megnyitotta az első polcát a scrapinsider-nél. Itt is szívből gratulálok neki, és köszi, hogy gondolt rám a csapatába, mégpedig elsők közt!
Négy készlettel futott ki a hajója, két template-csomaggal és két fullos készlettel. Mutatom, ömlesztve, mert sajnos már megint sietnem kell (pedig szombat van :( )






















Mutatom az oldalaimat is gyorsan, amik ezekkel készültek, s majd később magyarázok :)










 Ez utóbbit benevezem gyorsan a heti cewére, mert aminek nekiálltam a SHAPE-es Giny féle kihívásra, azzal nem biztos, hogy fogok végezni.

És ez friss-meleg, most készült el, a cewe-video-srapre gyártottam, de beborult a PS és csak most tudtam befejezni, Ilusnak még nem is mutattam, pedig az ő template-jével készült: 

Bóbita design_ First steps 03 template, Bóbita Thats me freebie, Bettieescrap Charming sea collab with DHL, Doodle Design Remember me, stoptábla saját gyártmány :9

Bóbita Design! Éljen!

További jó hír, hogy Ilus olyan rendi, hogy rögtön széllel kezdte a nyitást, úgyhogy ezt figyuzzátok!:



5 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Nagyon aktív valaki:) Jók az oldalak és Gratula!

Ilus írta...

Timi...nagyon szépen köszönöm és gratulálok...szuper oldalakat készítettél nekem...:) (meg persze főként magadnak) Az utolsó, templates is nagggggyon tetszik...:)

Era85 írta...

Szívből gratulálok! Mesés oldalaid lettek!

beedee írta...

Gratula! Az oldalakhoz és a CT-hez!!!! És gratula Bóbitának is!!

ziti írta...

mindkettőtöknek őszintén gratulálok. és sok sikert kívánok a későbbiek során is! :)