2011. augusztus 28., vasárnap

Vége...

... s lőn eljövé az nyári nagy szabadosságnak utolsó napja. Holnaptól koránkelés és dolgozás újra, végkimerülésig...:(
Ma megfordult néhány naaaagy gondolat a fejemben: pl. a mosni és hajtogatnivaló ruha mennyisége lesz valaha konstans, vagy konvergál majd esetleg a nullához? Mert nálunk isten bizony exponenciálisan nő! (na ne ijedjetek meg, ezzel a mondattal most kimatekoztam magam egy évre előre).  Az is eszembe jutott, hogy a minap láttam egy hullócsillagot- egy tizenkilós, fűvel megrakott zsákot vonszolva magam előtt-után az estébe bele, várván a szemeteseket másnap reggelre-, és úgy látszik marhára meg vagyok magammal elegem van, mert azóta sem jutott eszembe egy épkézláb kívánság sem. Valamint, hogy minden négyéves sikít egész nap???? És az anyukájájaik vajon hogy viselik? Mert én rosszul. És ezzel kapcsolatosan az is eszembe jutott, hogy ennek a 26-szorosát hallgatom majd csütörtöktől nonstop május 31-ig. És ebbe egy picikét beleborzongtam.
És hogy mi lenne jó egy eddig hatosnak becézett csoport nevének? (mert lesz hamarosan csoportok névadója az oviban...kérek ötleteket!- fontos, hogy jól dekorálható valami legyen a név...meg hogy ne legyen tucatos-katicából, meg Brumiból, meg pillangóból már reked a Duna....)
 Aztán még olyasfajta mélyenszántó gondolatom is támadt, hogy... már nem is tudom...de egész nap kérdeztem volna ilyen hülyeségeket, de rendes voltam és nem szaporítottam Apa ősz hajszálait eme filozófiáimmal.

Ha még belefér az életetekbe, akkor ne felejtsétek el, szeptember 4-ig játszhattok velem egy SZERENCSESÜTIS JÁTÉKot! Egy szép kis őszies hangulatú készlettel igyekszem majd a random-nyertes kedvében járni. Meg még egy kis aprósággal, amit a linkelt bejegyzésben megtalálsz. Már három gyönyörűséges alkotás érkezett Trezától, SzrJudittól és Krystytől. És látom ám, hogy sokan bontogattatok sütit, úgyhogy nagyon várom továbbra is a szép oldalaitokat!!!!!

Mindenkinek görcsmentes hétkezdést holnapra!!!!

7 megjegyzés:

Evus írta...

Jó munkát kívánok!
Nekem még van 3 napom.....

Ilus írta...

Ó...együttérzek veled nagyon...nálunk is apa megy vissza dolgozni...hiányozni fog nagyon, hogy nincs mindig velünk, plusz lett másodállása is, úgyhogy még kevesebb lesz...:( A sikítást is megértem, csak nálam egy egyéves műveli...vond meg a vállad, és nevess rajta, mást nem tudsz szerintem...:)

Csoport név...azt nem tudom, de dekornak ötletem van, amiből lehet csoportnév...pl. egy fa kéne a falra, és minden csoporttag megcsinálhatná rá a saját levelét, :) Ti pedig beleírnátok a nevüket...vagy ilyesmi...de agyalok még neked néven is :) Kitartás...gyorsan elmegy az idő május 31-ig :)

Minyu írta...

Enyimhároméves és enyimmásféléves is egésznap üvölt (ött tegnap, de gondolom ma se lesz jobb) A hatévesem csak duzzog, puffog ("és ne is vegyél nekem semmit karácsonyra" "és nem is eszek semmit"...). Igazából az se jobb, de ha felküldöm a szobájába büntibe, akkor legalább nem hallom...

Csoportnév: van valami koncepció? Hogy pl minden csoport virág (Boglárka, Százszorszép, Margaréta, Harangvirág stb) vagy állat (Süni, Tücsök, Csibe, Lepke stb) vagy mese (Mirr-Murr, Pompom, Mikkamakka, Vacskamati, Dömdödöm, bevállalósoknak: Órarugógerincű Felpattanó) vagy valami "beszélőnév": Ugrubugri, Csicsergő, Gézengúz stb)
Öööö, nagyjából ennyi jutott eszembe.

Florci írta...

angyal csoport? hátha a név hatása hatna! :))))))))))

Kisnyul / Andi írta...

Jól eltereltél.... bejegyzést kezdtem az oviról, aztán a játékod elterelte a figyelmem. de ideértem... Szóval a mi ovinkban van Manó, Gesztenye, Sün, Maci, Vakond és Huncut csoport. Mindegyiknek van kabalafigurája. Mi a Gesztenyébe járunk és Kipp-kopp a figuránk. Szerintem tök jó.

Era85 írta...

Mi nyuszi csoportba járunk. De e mellett van még mackó, katica, meg még egy, de annak nem tudom a nevét.

treza írta...

Ó, Mamma...a visítós 4éves mellé van itthon visítós majdnem3éves is...jövő 7főn kezdjük az ovis beszoktatást - várom, mint a Messiást :)
Egyébként meg azzal vigasztalom magam, h már csak 183 tanítási nap választ el a következő nyári szünettől.