2011. július 28., csütörtök

Öregszem én enélkül is...

...de azért megöregítettem egy újabb napraforgós fotómat. :) Ezt:


És ez lett belőle...

 Körítve Rainbow több készletéből, úgymint: daffodils, momentstoremember, goldenage, summer fb freebie.


Nem is vagyok szigorú tekintetű, csak iszonyatmód sütött a nap a szemembe, még így is, hogy háttal voltam neki :). Viszont milyen tiszta lett a szemem fehérje! :))) Úgy belejöttem a fotóöregítésbe, hogy készítettem még egy képet/ oldalt, de ez még titok- az összetevők titkosak-, néhány nap és fátyol fel! :)
Köszi Beszterinek és Krisssznek a tutorokat! Nekem az Eszter-féle vágómaszk nem jött be (nyilván azért mert kellett volna hozzá a template is, ami nekem nem volt- gondolom Mörjikénél minden overlayhez volt egy...(?), és Krisssz videojából már megint egy brutálisan egyszerű és szuper ötletet tanultam, a contraktot, amit eddig nem ismertem, pedig milyen jól jött volna a blogtrain készítésében! És Krisssz, az egyik overlay esetében (amelyik nekem a legjobban tetszett volna- a férfis-) nem tudtam alkalmazni a kivágást, mert belefolyik a kijelölés a fotóba is. Vagy csupán én vagyok bééééééna. :)

7 megjegyzés:

evadraga írta...

Brutálisan jó lett a fotóöregítés! És az oldal is nagyon tetszik! Nagyon ügyes vagy te lányka! :-DDDDD

krisssz írta...

Jóvanna, igazad van, folytonossági hiány van benne. Nehezített feladatként persze simán meg lehet oldani, ahol lyukas, ott össze köll kötni. De ha már én voltam béna, itt van egy psd példány, ahol alatta van a maszk:) http://halado.cewe-fotokonyv.hu/freebie/maszkkal.zip

Krisz írta...

Szuper fotó már megint, szépséges odlal! :)

kreatívhit írta...

Hát én csak a napraforgót látom öregebbnek :)

Florci írta...

meeeenyire jó lett ez az oldal! a sok kis ezez rátűzködve!! totál retró vagy a napraforgóval! :D

Gólya írta...

Krisssz, nem is azért irtam!Én is tudom, hoy ki lehet javitani a folytonosságot, de ahhot nem volt cérnám. De megoldottam a kérdést, a másikkal körbevágtam és még azt is rápakoltam külön :))))
de köszi a pótlást!!!!!

Margó írta...

Szerintem Krisssz, csak kíváncsi volt arra, hogy végig próbálgatod-e és rákérdezel-e a tutorra!
Azt meg lehet, hogy megvárom, míg hozzám öregszel! (Persze csak képileg-játszásilag gondoltam:-))