2011. július 27., szerda

Mscraps AD challenge: Bubi a bubiban

Igazából fogalmam sincsen, mit takar az AD, ha valaki tudja, kérem, ne hagyjon ily tudathasadásos állapotban elhalálozni! De tetszett a feladat, szóval nekiestem. Lényegében valami lifteléshez hasonlatos cselekedetet kellett végrehajtani.
Hétvégén voltunk cirkuszban. Még azt hiszem soha ezelőtt nem voltam vízi előadáson, mennyeien tetszetős volt!!!! (azt hiszem aug. végéig még megy, a fővárosiban, ha valakit érdekel. Csak az első sorba ne üljetek, főleg, aki kígyóiszonyos, mint én :)))
A fele előadást a fényképezőgépem mögül néztem, és próbálgattam az ilyen olyan hatásokat előállítani, de hát ehhez még bizony tanulgatnom kell. Cserébe remélem a képekből hamarosan össze tudok dobni egy brusht Nektek, mindannyiunknak. :)
Nos, a szünetben lehetőség volt csilliárd forintért egy igazi szappanbuborék alagútban fotózkodni (egyet lőtt a "fotós", a többit a háttérben Apa :))), ebből lett az oldalam. Kicsit sajnáltam, hogy ilyen bazári a háttér, mert szerintem egy egyszínű előtt sokkal jobban érvényesült volna a buborék...elég markáns a kontraszt a cirkuszos csajszi, meg köztem, mi? :))))))) Eléggé érdekes érzés volt benne lenni egy buborékban. Ha szólt volna halk zene, ülök törökösen, és nincs az a sok bámuló ember, teljesen elhittem volna, hogy én vagyok Pöttöm Panna egy varázsbubiban :)))
És mi a Bubi a bubiban? Hát azt hiszem ezt már említettem valahol, hogy Oli aprókának folyton buborékokat fújt a nyálából, ezért Apája elnevezte Buboréknak, és ez szépen rajta is maradt, mai napig Bubizzuk őt.

Inspirációs kép:



Oldalam:

 Felhasználtam Icka DD Alpha brush és Mscraps ISDN collab_ flowergarden.


4 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Remek kis oldal. Jó ez a bubi fotózás.Nem kicsi ötlet.

Lili'sMother írta...

He-he...mi csütörtökön voltunk :D Én is a masinám fölött bámultam az előadást, majd, miután párszor kikapcsolt szép csöndben a gépem, mert nem volt akciója, el is tettem és 100%-kal a cirkuszra fókuszáltam.
Macskák, fókák királyságosk voltak, nekem a bohóc sok volt.
MS-en e hóban nem is jártam kihívásilag, AD kihívást nem is ismerem. De az oldalad jó lett, akármit is kellett csinálni.

Florci írta...

olyan, mint egy naaagy söröspohár! :) haláli!! A fázisfotók csúúúcs!

Margó írta...

Lehet, hogy Oli kicsit megilletődött?:-) Különleges és nem ülök az első sorba.....ssssssssszzzzzzzzzzzzz