2011. július 5., kedd

26/52

Na, nem azért hogy panaszkodjak, (és továbbra is tartom azt, hogy márpedig én azért is végigcsinálom), de ez az 52 hetes projekt egyre silányabb. Nem a készletekre értem, azok olyan egyformák, hozzák a megszokott színvonalat...( senki nem motivál senkit a hozzászólásaival, én pl. kb. 10 hete nulla hsz-sal büszkélkedhetek :(, és ketten-hárman töltenek fel a heti készletekből. Ebből én vagyok az egyik :)))) ...ezzel a mostanival először semmit nem tudtam kezdeni. Aztán lett belőle egy ilyen egyszerűség. Úgyis ritkán van rólunk kettesben oldal. Kb. 5 percig tartott :) Elővettem még hozzá a 12. heti miniből a virágokat, mert amúgy totál semmitmondó lett volna (szerintem).

7 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Lehet hogy alig oldal lehet hogy csak öt perc kellett. De szerintem remek kis oldal lett./Virág nélkül is az lett volna/

beedee írta...

Nekem nagyon tetszik! A virág tényleg dob rajta!

Era85 írta...

Jó ötlet volt a virág! A párod szemöldökfelhúzása pedig még inkább egyedivé teszi az oldalad! Fantasztikus! Egyszerű, de így tökéletes!!!!!!!!

Gólya írta...

A párom úgy van ezzel a szemöldök felhúzással, mint Chandler a Jóbarátokban az idióta vigyorral. Ha fényképezik, nála ez automatikusan jön.:)))

evadraga írta...

Nem tudom, hogy milyen az a heti készlet amiből dolgoztál, de az oldal nagyon szép lett! Nagyvirág az övön, nagggyon jó! :))

Margó írta...

Örülök, hogy ilyen kitartó vagy Gólyácska!!! A hatásodra pótolgatok, no majd hétvégén fel is töltöm, ami elkészült:-) Nekem is nagyon tetszik a fotó, ami megadja már az egész oldal alaphangulatát. Klassz lett az oldalad!!

Era85 írta...

Ilyenek ez a pasik! :)))))))))))))))))