2011. június 22., szerda

Csíkos a divat és 24, 25/52

Csak nem bírtam nyugodni, bár beneveztem a sb.hu heti játékára egy pár hetes oldalamat, amit még Osli DDR-es minijéből alkottam. Ugyanis a héten a feladat, hogy több, mint 50%-nyi csíkos papírt használjunk az oldalon. Annyi volt a csinálni való, és még közben gyerkőckével is készültünk a telekre, de mindenképp szerettem volna részt venni, de nem voltam biztos, hogy lesz időm egy újra.  Aztán, ma reggel nézegettem a papírokat, amiket freebie-ként lehet letölteni a kihíváshoz:

Janka papírjai közt lapozgatva dobbant meg a szívem. Papám ingjei köszöntek vissza, pedig szerintem Papának nem is voltak csíkos ingei. Ő magas beosztású külkereskedő volt, szerintem fehér inget viselt mindig, de ez ...mégis olyan volt, ahogy a papírokat megláttam (tudjátok, mint amikor érzel egy illatot, nem tudod hogy hol, kin, mikor érezted, de a magadénak érzed), szóval, lényeg a lényeg, Papa jutott róla eszembe. Mindig úgy van a fejemben, egészségesen, fiatalosan, ahogy ezeken a fotókon. Nyilván a tudatalattim igyekszik törölni azokat a képeket, amikor már magatehetetlen és csontsovány volt, és semmire nem reagált...
Szóval Papa mosolygós arcai kívánkoztak az oldalamra, tessék :

Janka és Altalena papírjai, És az INSD freebiekből számos, no és Rainbow Kata MTR készletéből szemezgettem hozzá.


Aztán még bepótoltam az 52 Inspirations elmúlt heti és eheti oldalait, az egyiken csak a wa adta a témát, és a múlt hétvégi libegőzős, Erzsébet kilátóba felmászós egyik fotónkat választottam hozzá, a másik pedig az eheti aktuális: Megérett a kicsi sógornőm, mégpedig csillagos hatos eredményekkel (sztem), szóval egy gratulálós /graduálós oldal született (nagyon büszke vagyok rá!), íme:

 week 24 by V.S. és Cinzia L datebrushok


week 25 by S.C. , WBI dátumszalag és Altaléna INSD zászlócskái

A másodikon feszt gyakoroltam a digiben mistelést, sztem nagyon látványos! :)

Készült még ma van 3 CT oldal is, de azokat még nem mutizhatom :) De majd annak is eljön az ideje :)))

4 megjegyzés:

Krisz írta...

Szupi oldalak! A napocskás nagyon tetszik, meg persze a többi is! :)

Florci írta...

ó ez a papás oldal!!! eszméletlen erős lett!
a mistelést alig várom, hogy kipróbáljam, amint adódik egy kis nyugi. remélem, gimpben is kivitelezhető!

kreatívhit írta...

Nagyon nagyon..

Margó írta...

Igen, igen, nagyon szuperek! Csak ne ébresztetted volna fel a lelkiismeret furdalásomat:-( Legalább öt héttel elmaradtam, megyek is pótolgatni!!!