2011. június 15., szerda

Bettieescrap_beyond the purple dreams

Betti új készlete csupalila :) Nem kimondottan pasis készlet, de azért én belepréseltem a fiamat meg még Apát is az oldalaimba. Az első Oli évzáró ünnepsége előtt készült és a fotónak olyan vagányul sikerült bemozdulnia, hogy mi élesek lettünk, a háttér meg mosott. A szemeimet konkrétan nézzétek el, az év végi hajtás pajtás ásott árkokat köréje, de nem sekélyeket...
A másikon meg bringózni voltunk, mi tekertünk ezerrel, ded meg ült a táskatartón és ezerrel élvezte a suhanást :)

Az alábbi qp-et ingyen magadévá teheted itt.
Tartozik hozzá egy cluster szett is, amit a lelkes CT tagok gyártottak, a második oldalamon Ancsi szuperszép cluserjét használtam fel.

Oldalaim:





A készlet kapható a Digiboutic boltjában.

4 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Nem vészesek azok a karikák.A keret meg egyenesen passzol:)

evadraga írta...

Ó Timi, nagyon szép lett mindkettő!! Az elsőn olyan ízlésesen és finoman körül ölelnek benneteket a virágok. :-D Nagyon kis érzelmes oldal lett! (hogy telik az idő...még most kezdődött az ovi!!!)
A másik a olyan bohókás, csuda aranyos, és lilából is tudsz pasisat! Szupiii vagy! :-D
Oli már komoly-férfi lassan!! :-) Szépek vagytok!!

Era85 írta...

Méghogy nem pasis! Abszolúte férfiasat alkottál!!!! Nagyon gyönyörű lett! Igazán harmonikus, és kifinomult! A másik, pedig iiiiiiirtóóóóra tetszik! Nagyon jól megörökítetted ezt a szép napot!

Toni írta...

milyen szépen virágosan lilafelhős! Nem is látszanak azok a karikák! Milyen kedves tőled, hogy annak nevezed, így az én pandáim felvidulnak, meg aztán el is fotóstoppolhattad volna őket, de nem tetted. Belevaló csaje vagy! :)